Šta je novo?

S-video / TV -no color

ZLI

Čuven
Učlanjen(a)
30.08.2002
Poena
620
Prikacio sam na svoju staru GF2mx 400 - TV pomocu S-videa\Scart kabla (jer TV nema S-video ulaz) ,posle malo cackanja u display prpop. dobio sam sliku na TV-u ali ona je dosta losa (mutna) i crno-bela. Takodje oko ivica ekrana (TV) je dosta siroki crni okvir, a slika je dosta veca i od samog ekrana..

Da li je neko imao iskustva sa ovim i da li je bolji COMPosite izlaz od S-videa.

Hvala

Nije pitanje sta je bolje, nego kakav ti je ulaz u tv.Uzmi compozitni, a moze i programcic tvtool sa http://www.tvtool.de

Z L I je napisao(la):
Prikacio sam na svoju staru GF2mx 400 - TV pomocu S-videa\Scart kabla (jer TV nema S-video ulaz) ,posle malo cackanja u display prpop. dobio sam sliku na TV-u ali ona je dosta losa (mutna) i crno-bela. Takodje oko ivica ekrana (TV) je dosta siroki crni okvir, a slika je dosta veca i od samog ekrana..

Da li je neko imao iskustva sa ovim i da li je bolji COMPosite izlaz od S-videa.

I meni se isto desilo,a imam novi TV GRUNDIG.Zvekni ulaz preko videorikordera i na TV-u ces dobiti bolju sliku i u boji.Nisam probao na cinc ulaz na TV-u jer sam nesto skarabudzio isti,ali bi trebalo da radi.Ako nemas na TV-u pored skarta i cinceve onda probaj ono prvo,meni radi. (na videu imam cinceve i scart)

DR.SRLE

for evil

poz

Imao sam i ja problem i reshio sam ga tako da sam otishao kod chika doktora koji se bavi elektronikom i rekao mu problem ,neshto je bad kod skarta i mora neshto da je prepravi i radice ,evo juche sam video film na tv u u koloru jes ,ali da vam kazhem Ati rulez za tv out a nvidia za brzinu grafichke

Cao javi shta si reshio

Vrh Dno