J@mmer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.03.2002
- Poena
- 619
Imam uredjaj sa S-Video izlazom (PAL) koji se prikljucije na nov Samsing TV koji ima samo Kompozitni prikljucak i SCART. Kupio sam HAMA-in SCART adapter koji ima Kompozitne i jedan S-Video ulaz (na koji sam prikljucio uredjaj). Dobijam sliku sa 0,001% boje sto mi u principu pravi problem. Posto na neki nacin treba da dobijem sliku u boji, a ne smem da menjam TV, moram da nadjem neko resenje u samom povezivanju. Raspitivao sam se i neki ljudi su mi rekli da to moze da se resi lemljenjem kondenzatora od na SCART pinove. Otisao sam na www.pinouts.ru da vidim shemu i nasao par shema (njih sam ubacio u *.doc fajl, koji je inace u atachment-u), ali problem je da u nekih od tih shema se pominje stavljanje kondenzatora a u nekim ne. Tako da bih zamolio nekog ko je to vec probao da pogleda dokumet i da mi kaze koja je shema najbolja i da li treba da se stavi taj kondenzator ili da mi da neku svoju shemu koja je njemu resila taj problem (da ne bi pravio 5 vrsta kablova i adaptera iz *doc fajla).
Hvala unapred !
:type:
Pozdrav !!!
Hvala unapred !
:type:
Pozdrav !!!