Šta je novo?

S-VHS ne radi a kompozitni radi

RiV

Čuven
Učlanjen(a)
27.07.2002
Poena
609
Kartica Abit Saluro GF 4 MX sa ugradjenim Nvidia tv chipom NV 17 , jedva sam namestio da shljaka na kompozitnom posle rnekoliko reinstalacija drajvera ali na S-VHS nikakav signal!!
Probao sam i ono shto savetuju na Nvidia sajtu da se iskljuchi monitor i podigne sistem sa TV ali ne pali kod S-VHS vec samo kod kompozitnog a ja sam kupio bash taj kabal(S VHS 10 m). TV je prava mashina i tu nije greshka
PHILIPS 8505 Wide SCREEN 32 ' sa tri scarta i front ulazima za chincheve
podrzava masu multimedijalnih stvari!!
Neki pravac , ideja koja je sad ovo nebuloza???type;

Moras Scart kraj da ubodes u Scart 2 na TV-u i onda ukljuci autodetect u driverima.

Druga mogucnost je da ti je kabl u prekidu.

Probao sam to i slika ponekad zatreperi ali nikako da se pojavi normalno probao sam i sa dva razlichita kabla jedan od metar i jedan od 10 m!!

Vidi koji skart ima svhs ulaz, ako ne ide prepravi svhs u kompozitni

Reshio sam tako shto sam zamenio kabl jer nemam vremena da se nerviram a i ne verujem da je vredno nekog velikog truda da li je na kompozitnom ili na S-VHS tako da sam samo zamenio kabal!!
Hvala na podrshci!!!

RiV je napisao(la):
Reshio sam tako shto sam zamenio kabl jer nemam vremena da se nerviram a i ne verujem da je vredno nekog velikog truda da li je na kompozitnom ili na S-VHS tako da sam samo zamenio kabal!!
Hvala na podrshci!!!

Ma zalosno je da na wide screen TV-u ti ne radi S-vhs ulaz...

Nemam nishta pri ruci shto se kachi na S-VHS da isprobam shta je u pitanju iskreno ne sumnjam u TV jer je skoro pa nov a crko sam oko 1500 eura za njega i slika je 100 Hz!!

Nazad
Vrh Dno