Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R ponovo odlozen....:(

M3

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2004
Poena
690
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, zajedno sa DNF-om, se ubraja u onu grupu naslova kojima jednsotavno nije suđeno da se pojave na vreme - pored Duke Nukem Forever, u tu grupu se može svrstati i Call of Cthulhu koji još uvek nije ugledao svetlost dana na PC-u (Xbox izdanje je izašlo na tržište pre nekoliko dana).

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl se, na veeeeliku žalost FPS ljubitelja, neće pojaviti do oktobra 2006. godine - dakle još čitavih godinu dana čekanja tek predstoji.
p.s. E ne mogu da vjerujem... :wall:

Pravo da ti kazem, pored ovakvih igara koje su se pojavile ovih dana, apsolutno me zabole za Stalker. Posebno sto su toliko bezobrazni da ne verujem da cu je kupiti i ako ikada izadje, eto toliko me nerviraju. Seljacka posla.

Eh, pokajaces se sto si ovo rekao kada izadje, sve imam neki osecaj.
Mnogo mi je zao sto ce morati jos da se ceka, ali verovatno mi je to sansa da se opremim jos boljim hardverom.

Koji ni tada nece biti dovoljan da pokrene doticnu... sve je to zacarani krug...

Mozda ovo odlaganje dobro dodje nama.Za godinu dana moci ce za neku pristojnu cenu da se kupi dobar hardware da pogura igru.A uostalom sada postoji toliko dobrih igara tako da se nedostatak S.T.A.L.K.E.R-a i ne oseca previse.

To ti je kao fatamorgana -taman mislis da si nasao vodu,a ono sipak :)
Salu na stranu samo da ne bude kao sa Dukom !!

Odlazu upravo zbog puno (FPS) igara iz konkurentskih im kuca. Pride XBOX, niko nece imati vremena za S.T.A.L.K.E.R, ne racunam fanatike, ali profit dolazi od primene zakona velikih brojeva. Drugi razlog je sto do naredne godine mogu da dorade za noviji hardware i sklope dogovor sa ATi ili NVIDIA da igru prodaju u Retail BOX-u.

Mislim da kada S.T.A.L.K.E.R izadje to nece nista biti revolucionarno,u ovom trenutku da ,ali za godinu dana ne...tako da mi je ta prica sa doticnom igrom postala skroz bzv ...
POz...

Ma zaboravite na tu igru, bice isto kao i Duke Nukem Fornever :D

Nece... Ova igra postoji, za razliku od DNF kome su samo napravili dva nivoa i nikad je nisu ni pokrenuli ... ja bar nisam video nikakav filmic iz nje...

Nazad
Vrh Dno