Copy-paste keca? To ne treba da nas buni već radujeNajviše me buni onaj sedeći gopnik,kopi paste iz keca
To je privremeni model. Developeri cesto koriste te jednostavne modele prilikom dizajna i testiranja nivoa, mapa. Kasnije se to zamijeni sa boljim.Pa baš taj prosek mi izgleda ko modovan kec,dodane senke,travke i svetlost
Najviše me buni onaj sedeći gopnik,kopi paste iz keca
Naucnicima je to cudno, ali mi to znamo odavno. https://stalker.fandom.com/wiki/Blind_dogDivlji psi oko Chernobila i Pripjata su genetski mutanti:
The Dogs of Chernobyl Are Experiencing Rapid Evolution, Study Suggests
Have the canines acquired strange mutations living near the power plant?www.popularmechanics.com
Da da i mene obavestio steam da je item sa Wishlist dostupan za pre-order Samo mi je release date isto...khm na steamu pise Decembar 2023 i to je to.Сад ми се ово појавило.
Pogledajte prilog 401443
80e je Deluxe edition, osnovna verzija je 60e, a i od prvog dana će biti dostupna na Gamepass-u.80eur preorder ? ne secam se nesto skuplje igre u skorije vreme... morali bi nam debelo predstaviti sta dobijamo (gameplay i atmosfera)
...dobra grafika je naravno dobrodosla - ali nikad nije bila glavni adut nijednog Stalkera !
Bojim se da ce svi koji daju 80eur (za macku u vreci) bez detaljnih prezentacija i hdw specifikacija- sami sebe staviti u u plozaj id..ta.
Dece bog da nisam u pravu...
Zato je tu Gamepass. Igra je day one na GP.80eur preorder ? ne secam se nesto skuplje igre u skorije vreme... morali bi nam debelo predstaviti sta dobijamo (gameplay i atmosfera)
...dobra grafika je naravno dobrodosla - ali nikad nije bila glavni adut nijednog Stalkera !
Bojim se da ce svi koji daju 80eur (za macku u vreci) bez detaljnih prezentacija i hdw specifikacija- sami sebe staviti u u plozaj id..ta.
Dece bog da nisam u pravu...
Žao mi je samo što ih nije niko obavestio da su coveri ovog "kvaliteta" prestali da se proizvode 95. godine...Pogledajte prilog 398956
Само да се надовежем на претходни пост, кажу да ће на gamescom-u бити пуштен демо.
Такође незванично су изјавили да ће касније ове године објавити коначан release date, што имплицира да нема ништа од изласка у децембру ове године 😅.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari