Je li to kampanja ili SP mod... sto ti se svidelo ? "...i tata bi sine."Deluje obećavajuće, mada slike su jedno, a gameplay nešto drugo. Ako naprave Stalker sa aspektima Tarkova, count me in. SP Tarkov mi je i dalje go-to igra kada hoću da igram FPS.
Nema SP kampanje u Tarkovu (niti će je ikada biti), ovo je community mod, sa puno dodatnih modova kojima možeš da skrojiš iskustvo kakvo te zanima.Je li to kampanja ili SP mod... sto ti se svidelo ? "...i tata bi sine."
( nemam jos Tarkov )
Ima bosova, mogu i da se aktiviraju pre-wipe eventi (svi bossovi na jednoj mapi npr.), ali ovo je već off-topic, možemo da nastavimo u Tarkov temiAko nema bossova u tom tvojem modu....džaba si krečio
A new set of screenshots from the Unreal Engine 5-powered S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl have been leaked online. These screenshots are from an old/WIP build, and they do not represent the quality of the final product
Ovo je iz starog stalkera...neko vas nategoS.T.A.L.K.E.R. 2 looks stunning in these new leaked WIP screenshots
A new set of screenshots from the Unreal Engine 5-powered S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl have been leaked online.www.dsogaming.com
Igrali smo i Packman 1985, i Solder of fortune pre 25 godina pa nisam siguran da bi ih neko placao u 2023 god.Nešta se ne sećam da je toga bilo u prošlim delovima stalkera....pa opet smo ga igrali
A i ti ga pos%&$ ko golub po spomeniku
Pogledaj ovaj video....i pogledaj ove novije od Stalker 2,nebo i zemlja razlika.....još uvek tvrdim neko vas natego,čudi me taki matorci a tako naivniNije to stari STALKER. To je S2 old build.
Na osnovu prethodnih trejlera i ovih slika mislim da se radi o istoj igri. Ne verujem da je "nategnuće" u pitanju.Pogledaj ovaj video....i pogledaj ove novije od Stalker 2,nebo i zemlja razlika.....još uvek tvrdim neko vas natego,čudi me taki matorci a tako naivni
Pogledaj ovaj video....i pogledaj ove novije od Stalker 2,nebo i zemlja razlika.....još uvek tvrdim neko vas natego,čudi me taki matorci a tako naivni
Prošao sam sva tri dela par puta,prvo piratske verzije pa originale,i tamo je nebo i zemlja razlika šta se tiče početne polazne tačke
Ove slike su iz Rostoka,neki mod....ako im je ovo neki build neka se sakriju
Iz Rostoka si išo u Jupiter,najbolja mapa za rind para,barem meni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari