Šta je novo?

s/pdif output na maticnoj

aleksans

Slavan
Učlanjen(a)
13.11.2006
Poena
304
Da li na neko ima opciju sa slike (Output digital and analog) u Sound manageru integrisane zvucne ? Moja stara ploca (GA-K8NF-9) poseduje ovu opciju, ali nisam uspeo naci plocu sa AM2 ili 775 podnozjem koja poseduje ovu opciju, a bitna mi je jer zelim cuti zvuk sa TV karte preko s/pdif out-a na novom kompu.
Zna li neko da li s/pdif in prikljucak ima nekakve veze sa postojanjem ove opcije ?
attachment.php

Ako koristis vistu, moje iskustvo govori da se moras opredeliti za jedan od ta dva nazalost. U svakom slucaju to je definitivno samo stvar drajvera, pa mozes probati neku stariju ili noviju verziju.

Auuu, tek sam sada pazljivo procitao sta hoces. Nazalost, analogni zvuk sa tv karte neces nikada cuti preko s/pdif-a. Ukljuci time shifting pa ces imati zvuk na s/pdif-u.
Problem je u tome sto se ne radi direktna konverzija iz analognog u digitalni signal sa ulaza kao sto su CD, AUX i line in, vec samo kada se ukljuci snimanje zvuka.

Nazalost, analogni zvuk sa tv karte neces nikada cuti preko s/pdif-a.
Vec ga cujem, t.j. cuo sam na starom kompu. Zvucnike sam povezao samo preko s/pdif out-a i cuo zvuk sa TV karte. Medjutim na plocama koje sam probao kao sto je GA-P31-DSL nema ove opcije, pa me interesuje da li neko na svojoj ploci, t.j. u sound manageru poseduje ovu opciju (digital and analog output) ?

potrazi po forumu... mislim da je neko to pitao...

Nazad
Vrh Dno