aleksans
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.11.2006
- Poena
- 304
Na ploci koju trenutno imam u kompu (GA K8NF-9) imam integrisan ALC850, ciji softver mi omogucava da odaberem 'output digital and analog', pa zvucnike koji imaju digitalni ulaz povezem sa 's/pdif digital out' na kompu. Tako mi se i zvuk sa PCI TV karte, koji je povezan na 'CD in' na ploci, takodje prenosi ovim putem. Tada je i kvalitet zvuka sa TV karte kvalitetniji, nego preko analogne veze.
Pitanje:
1. Da li ovu opciju poseduje i ALC888 na ploci GA-MA770-DS3, koju nameravam da kupim. Na ploci GA-P31 DS3L koja takodje ima ALC888 ova opcija ne postoji, t.j. mogu da odaberem samo 'output digital only', pa da bih cuo zvuk sa TV karte moram povezati i analogni izlaz na kompu sa analognim ulazom na zvucnicima.
2. Da li je moguce aktivirati ovu opciju nekim dodatnim softverom ili sl.
Hvala.
Pitanje:
1. Da li ovu opciju poseduje i ALC888 na ploci GA-MA770-DS3, koju nameravam da kupim. Na ploci GA-P31 DS3L koja takodje ima ALC888 ova opcija ne postoji, t.j. mogu da odaberem samo 'output digital only', pa da bih cuo zvuk sa TV karte moram povezati i analogni izlaz na kompu sa analognim ulazom na zvucnicima.
2. Da li je moguce aktivirati ovu opciju nekim dodatnim softverom ili sl.
Hvala.