Šta je novo?

S/PDIF out Cable

Zoza

Slavan
Učlanjen(a)
12.08.2006
Poena
425
Moja oprema  
Laptop
Lenovo B590
Tablet
Samsung
Mobilni telefon
Realme 7 Pro
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Da li neko zna gde bih mogao da pronađem S/PDIF out Cable?
Na novoj ploči SPDIF digitalni izlaz imam samo kao interni, tako da moram negde da nabavim ovaj kabel koji se završava sa PCI bracketom na kojem je koaksijalni digitalni izlaz. Ovo mi treba da sprovedem zvuk sa računara na AV risiver.
Po Subotici sam obišao bolje snabdevene prodavnice i jedva da su me razumeli šta tražim, a kamoli da imaju ovako nešto.

Evo malo preciznije, tj slika onoga šta tražim:

Prilozi

• SPDIF.JPG
    SPDIF.JPG
    13 KB · Pregleda: 63
Da li neko zna gde bih mogao da pronađem S/PDIF out Cable?
Na novoj ploči SPDIF digitalni izlaz imam samo kao interni, tako da moram negde da nabavim ovaj kabel koji se završava sa PCI bracketom na kojem je koaksijalni digitalni izlaz. Ovo mi treba da sprovedem zvuk sa računara na AV risiver.
Po Subotici sam obišao bolje snabdevene prodavnice i jedva da su me razumeli šta tražim, a kamoli da imaju ovako nešto.
Ako sam dobro shvatio i video treba ti audio disigtalni kabel (na oba kraja RCA) i ima ga u Tehnotronik u Novom Sadu

Ako sam dobro shvatio i video treba ti audio disigtalni kabel (na oba kraja RCA) i ima ga u Tehnotronik u Novom Sadu

Ne, taj kabel imam od ranije. Na matičnoj Biostar TF 560 A2+ postoji interni SPDIF izlaz, tako da mi je potreban baš ovakav braket kao na gornjoj slici.
Ako ne nadjem gotov izmajmunisaću već nešto, našao sam na nekom stranom forumu kako bi se moglo izvesti

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno