Šta je novo?

Hardver RX 6600 ili RX 6800

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

Nemanja

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
645
Moja oprema  
Mobilni telefon
Poco X3 Pro
Pametni uređaji
Garmin
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Uzeti sada RX 6600 , sacekati da izadju nove kartice i prodati sa manjim apsolutnim gubitkom. Ili uzeti rx 6800 i zavrsiti pricu, ali izgubiti sigurno pola vrednosti kada krene prodaja novih AMD kartica, samo pitanje je kada ce to biti?

Cekati do Black Friday. Tako ce biti na kraju. Moze i da se zatvori topic.

Taj Black Firday kod nas je samo sarena laza. Cene su uglavnom iste kao sto su sada ili vece. Prodavci dignu cenu, stave akciju, a cena je ista kao do sada.
Vise puta testirano, ispraceno, svake godine isto. Retko sta moze da se kupi da je stvarno ulovljena akcija, skupi proizvodi tesko.

Na KP takodje pojam Black Friday ne postoji. Tamo kad god sam pitao za slicne akcije, svi su bili u fazonu da toga nema.

Tako da kupuj sta zelis, odmah.. I ako vec imas kesa, uzimaj 6800. Takva karta se uzima na 5 godina.. Kod mene bi bila na 10 godina, pod uslovom da izdrzi toliko.

Mislio sam na Black Friday na Amazonu.

Da, porucio bih u EU, mada je i tamo smesan Black Friday u poredjenju sa Amerikom.

Tako da kupuj sta zelis, odmah.. I ako vec imas kesa, uzimaj 6800. Takva karta se uzima na 5 godina.. Kod mene bi bila na 10 godina, pod uslovom da izdrzi toliko.
Na kraju sam te poslusao i narucio.

Vrh Dno