NicolasAnony
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 24.01.2017
- Poena
- 51
Dobar Dan,nov sam na forumu zovem se Nikola(20) kao sto ime pise al na engleskom xD salu na stranu imam sledecu konfiguraciju:X4 750K.GTX650 1GB,12 GB DRR3 1600MHZ,SSD 120GB,HDD 1TB,LG POWER LCH600.E sad kao sto kaze naslov dali uzeti 2GB ili 4GB VRAM.Citao sam skoro 3.5h da razlike izmedju 2 i 4 ne postoji kako na forumima,tako i na testovima.Pitanje sam postavio i na AMD FB Stranici i odgovor sam dobio a on glasi ovako "tu od 2gb mozes u vodu da bacis ne moze ni prici od 4gb i da za FULL HD 2GB malo"Ja znam da je u pitanju graficka sa istom arhitekturom razlika samo u vram,a posto mi je budžet ogranicen od 2gb 120evra a od 4gb 150evra.Nisam napomenuo da uzimam rx460 da bi bio miran 2god minimum posto svakao pravicu novu masinu dakle ovu sto sada imam ne diram.I ako znam da vram kod graficke kartica ne pije vodu osim u vecim rezolucijama(imam full hd 60hz Refresh Rate) zanima me strucno misljenje,posto mi se neda da dam 30evra vise zbog 2gb+vram.Naravno nisam hardcore gamer pa da teram sve na ultra bitno mi je da moze terati nove naslovne na 60+fps.Hvala unapred