Šta je novo?

..ruter sa 5.8 Ghz na 2.4 Ghz..???

No_Copy

Cenjen
Učlanjen(a)
05.06.2012
Poena
159
..pozdrav ljudi..

..interesuje me da li postoji ruter sa dve antene..stim da prva radi na 5.8 Ghz u client modu..a druga na 2.4 Ghz u Ap modu..?

Postoji,napiši više za šta ti treba,u kući ili napolju Mikrotik,Airlive...

..pa iskreno..interesuje me neka najeftinija varijanta..rutera koji podrzava gore navedeno..a i da ima barem jedan lan port..za povezivanje sa pc-om..i da na istom salje net..ujedno i na wifi 2.4 Ghz..
..dok bi na prvu antenu nakacio neku externu od 5.8Ghz..da se kacim na Ap provajdera..
..e sad..vasa preporuka rutera ujedno i antene..sto jednostavnijeg za setovanje..a da nije mnogo skup.. ;)
..Mikrotik je komplikovan za setovanje a nije ni jeftin..dok Airlive nije komplikovan za setovanje..ali nije jeftin.. :)
..moze Tp-link ili neki drugi..low cost..a da radi ok..

..e ***.. :/
..pa sta mi ti predlazes..msm da ne prelazi 8000 din.. a da moze ovo sto mi treba..?
..jel postoji uopste takav uredjaj za ove pare..?

A što ne bi uzeo neki mikrotik, ubiquity, ili nešto slično za klijent na 5GHz i to povežeš sa nekim običnim ruterom na 2.4GHz kablom?

..pa iskreno..mislio sam da cu ovako proci jeftinije..a i mnogo bolje je kada imas jedan uredjaj koji zavrsava sve sto ti treba..nego dva tri.. :/

Nazad
Vrh Dno