Šta je novo?

ruter i share

andonovski

Slavan
Učlanjen(a)
13.01.2005
Poena
309
drugar i ja smo preko rutera na adsl-u. moj komp je u ethernet portu 0, on u eth1. njegovom racunaru (shreovanim folderima) pristupam bez problema, kopiram od njega i kako to vec ide, dok kad on hoce meni da pristupi trazi mu user/pass, a nista slicno nisam ni slucajno ni namerno stavljao. ima li tu leka?

Pogledaj dal je kod tebe iskljucen simple file sharing, udju my computer, my documents, bilo sta my :) i idi na tools - folder options - view pa skroluj skroz do dole i imas opciju use simple file sharing probaj to da otkacis pa mu nece traziti user name i pass :wave:

nije to. prvo mu je pisalo kao user imemogkompa/guest, pa kad sam ukljucio guest acc, onda mu je bio access denied... ja i dalje bez problema ulecem kod njega...

vrati se na tvoj user i namesti password, i zapamti ime usera, pa probaj sledeći put kad traži user i pass da to ukucaš, i kod mene su 2 računara preko routera na adsl, i nema tu mnogo filozofije :) :banana:

ILi jednostavno napravi kod sebe na mašini Limited nalog sa user i pass, daš njemu user i pass i moći će da pristupi tvom sher-u :D

jok i jok. sta god uradim, njemu pise za usera nemanja/guest i ne moze da menja...

e ***, onda se nešto u operativnom sistemu pobrljalo. Rešenje je 3.....2.......1........ REINSTALLLLLLLLLLLL:crash:

Nazad
Vrh Dno