čak mislim da je i pre toga bila otvorena tema. malo je glupo što se hide-uju teme koje nisu mnogo aktivne, noviji korisnici ne mogu tako lako da se snađu.
inače, kao što sam više puta rekao - jedna od najboljih igara od kada imamo 3d akceleratore. prava mešavina skilled fps-a i upravljačkle simulacije. timski orijentisana, pvp only. kad bi još i radila kako treba (a baguje na najširoj mogućoj bazi opreme koju sam ikada video), pa gde bi joj bio kraj?
btw, pošto se igra dosta promenila od pre godinu dana, treba reći da ako je rust legacy bio optimizovan za timove od 3 do 10 ljudi, novi rust je realno optimizovan za timove od 6 do 20. više stvari za izučiti, nova logika gradnje, nova mehanika istraživanja - sve je nekako usporeno, produženo, prošireno a serveri veći nego ikad i popunjeniji nego ikad.
da se razumemo - i dalje stojim iza toga da solo igrač može gotovo sve što i ekipa, ali uz ogradu da na high pop serveru (sa preko 300 mahom popunjenih slotova) gde je wipe jednom u 7 dana, soler ipak može samo da se krije po ivicama mape i da otvara buriće kraj dalekovoda. moju ekipu je pre neki dan, u sto petnaestom minutu posle wipe-a, na full punom 350 ljudi serveru (bio sam 80-i na čekanju) napalo devet bone - geared likova sa automatskim puškama i flame throwerom. solo čovek nema apsolutno nikakve šanse da ze to vreme i armira vrata i stone-uje svoje zidove osim ako se nije zavukao baš uz samu ivicu mape.