- Učlanjen(a)
- 09.10.2005
- Poena
- 319
Da li je neko probao ovu igru, vidim da su je na raznim forumima nahvalili extra, mada mi se cini nesto kratka. Ako je neko probao, nek pusti utiske!!!
Dobra igra, klasicna p&c avantura. Jedina mana joj je sto pricha nije zavrshena, vec na kraju je u fazonu "to be continued", kao i dva-tri pomalo nelogicna problema. U svakom slucaju je treba odigrati.
Da li je neko probao ovu igru, vidim da su je na raznim forumima nahvalili extra, mada mi se cini nesto kratka. Ako je neko probao, nek pusti utiske!!!
Da li je moguce igrati igu u 1280x1024 rezoluciji?
na mojoj mashini je radila celih 2 minuta... i uinstall...
ne znam zasto, ali onakvu grafiku bih ochekivao od spajdrmena, ninja turtli itd... a ne od avanture ciji je dvd 6Gb...
Ne znam koji ti je monitor al meni na 17" je skaliranje iz 1024 skoro neprimetno... 800x600 je već problematično.Steta sto ne ubacise tu opciju u samu igru, kad je vec nisu uradili za 1280x1024. Ovako ko ima tft veci od 15 inca primoran je da igra van native rezolucije.
Igra je nedovrsena, 2d pozadine jesu extra, ali animacije su kao i u proslom delu uzasne. Stvar nije toliko losa kao sto je to bilo ranije ali ipak... Igra ima jako malo komicnih momenata tako da ako ste nameravali da se dobro nasmejete tesko cete to ovde doziveti. Na kraju, igra "nista narocito". Zao mi je sto sam je skidao toliko sa neta.
na mojoj mashini je radila celih 2 minuta... i uinstall...
ne znam zasto, ali onakvu grafiku bih ochekivao od spajdrmena, ninja turtli itd... a ne od avanture ciji je dvd 6Gb...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari