Šta je novo?

Runaway 2:The Dream of the turtle

mikelebg26

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.10.2005
Poena
319
Da li je neko probao ovu igru, vidim da su je na raznim forumima nahvalili extra, mada mi se cini nesto kratka. Ako je neko probao, nek pusti utiske!!!

Dobra igra, klasicna p&c avantura. Jedina mana joj je sto pricha nije zavrshena, vec na kraju je u fazonu "to be continued", kao i dva-tri pomalo nelogicna problema. U svakom slucaju je treba odigrati.

Dobra igra, klasicna p&c avantura. Jedina mana joj je sto pricha nije zavrshena, vec na kraju je u fazonu "to be continued", kao i dva-tri pomalo nelogicna problema. U svakom slucaju je treba odigrati.

Da li je prica vezana za prvi deo? Odnosno da li je potrebno da ga prvo odigram?

Trenutno sam u petom chapter-u posto volim da igram polako i sa uzivanjem ovakve igre.Dakle neki dosadasnji utisak je veoma pozitivan.Prica je sasvim solidna tu su neki novi likovi a i stari.Ko je igrao prvi deo ovo naravno ne sme propustiti.Sa tehnicke strane je bolja od prvog dela mada licno ne smatram da je to toliko presudno za ovakav tip igara.Vazno je da su tu zanimljive zagonetke i odlican humor.Ima nekih malih nelogicnosti ali nista sto se ne moze istrpeti.
Za radullle:
Prica nije vezana za prvi deo ali ako hoces da malo bolje upoznas likove koji ce se pojaviti ovde savetujem ti da odigras i prvi deo.
Eto toliko od mene
Pozdrav

mozete li navesti koja konfiguracija je potrebna za igru i da li trazi PS3.0 !!

nemogu da sredim ono blokiranje kompa kad se ucita igra....kolko znam problem je do C2D procesora koji pravi neki konflikt sa igrom....tako kazu..
jel ima neko isti problem?

Poslednja izmena:
Da li je moguce igrati igu u 1280x1024 rezoluciji?

na mojoj mashini je radila celih 2 minuta... i uinstall...
ne znam zasto, ali onakvu grafiku bih ochekivao od spajdrmena, ninja turtli itd... a ne od avanture ciji je dvd 6Gb...

Jel moguce ikako primorati igru da se pokrene u prozoru??
Tj. jel postoji neki univerzani nacin u windowsu da odredjene programe pokreces u prozoru, a ne u full screen-u??

Steta sto ne ubacise tu opciju u samu igru, kad je vec nisu uradili za 1280x1024. Ovako ko ima tft veci od 15 inca primoran je da igra van native rezolucije.

Poz

Steta sto ne ubacise tu opciju u samu igru, kad je vec nisu uradili za 1280x1024. Ovako ko ima tft veci od 15 inca primoran je da igra van native rezolucije.
Ne znam koji ti je monitor al meni na 17" je skaliranje iz 1024 skoro neprimetno... 800x600 je već problematično.

Imam samsung 970p. Moze se igrati u 1024x768, ali nije to to:D Kad gledam shotove iz igre u native rezoluciji izgleda daleko bolje:)
E kad bi izdali neki patch da moze da se igra u prozoru...:,,:

Igra je nedovrsena, 2d pozadine jesu extra, ali animacije su kao i u proslom delu uzasne. Stvar nije toliko losa kao sto je to bilo ranije ali ipak... Igra ima jako malo komicnih momenata tako da ako ste nameravali da se dobro nasmejete tesko cete to ovde doziveti. Na kraju, igra "nista narocito". Zao mi je sto sam je skidao toliko sa neta.

Igra je nedovrsena, 2d pozadine jesu extra, ali animacije su kao i u proslom delu uzasne. Stvar nije toliko losa kao sto je to bilo ranije ali ipak... Igra ima jako malo komicnih momenata tako da ako ste nameravali da se dobro nasmejete tesko cete to ovde doziveti. Na kraju, igra "nista narocito". Zao mi je sto sam je skidao toliko sa neta.

Mene je nasmejalo kada vara zenu, obaranje ruku sa Indijanom Jons i 'akcija' wazowskog sa medvedom :)

Vrh Dno