Šta je novo?

Rukomet,odbojka,vaterpolo

Učlanjen(a)
06.08.2005
Poena
319
Mozda je glupo pitanj ali mi je palo na pamet.Da li neko nekada napravio igricu na ovu temu i da se ona moze skinuti sa neta.2D mozda nesto starinsko?

Odbojka valjda ima i na PS2 i na PC-u, vaterpolo koliko se secam je bio neki na C64 i na Amigi, rukomet isto tako(C64)!
Tesko je pogotovo napraviti simulaciju rukometa, jer tu nema samo da sutnes loptu, fauliras i to je to...
Rukomet je mnogo komplikovanija igra(znam iz licnog 13. godisnjeg iskustva ;)).
pozdrav

vaterpolo je bio na C64 ja imam jos uvek na nekoj kaseti.. koja se sje**la i tad sam plakao najstrasnije.. cuvam kaseticu jos uvek..
bio i sudija i sve....

I rukomet,ali nije bio nesto :)
odbojku imas na sony-u 2na2 beach voley...

Sve tri igre sam igrao na C64,ali nazalost ne i na PC-u. :(

Imate fantasticnu odbojku na Segi, 2 na 2... u 2D naravno ;)

power spike je sa sege igra... moze da se pika preko emula. odlicna odbojkica.

rosta je napisao(la):
Sto se tice odbojke za PC znam da ima beachvolley varijanta i mislim da se zove "Power Spike".

jel to odbojkica iy 88' koja se startuje sa vball.exe?? najaca je :banana:

Kings of the Beach (pominjani VBall) je stvarno sjajna zarazna i ne preterano komlikovana (za razliku od power spike-a, za koji postoji PC port)
Vidjao sam jos neke verzije za razne sisteme, ali prvospomenua je bez premca

Rukomet nisam video, a vaterpolo sa c64 bese bas dobra igra

delija_sever031 je napisao(la):
Jel moze to da se skine sa obicnom dial up vezom?
sve moze sa dail upom
samo treba vremena

CamBieL je napisao(la):
vaterpolo je bio na C64 ja imam jos uvek na nekoj kaseti.. koja se sje**la i tad sam plakao najstrasnije.. cuvam kaseticu jos uvek..
bio i sudija i sve....

I rukomet,ali nije bio nesto :)
odbojku imas na sony-u 2na2 beach voley...

Ja se sećam te igre. Bila je extra. Mislim da je ista firma napravila i super simulaciju odbojke.

Igrao sam ja davno na automatu neku odbojku na plazi koja je bila ekstra pa probajte na MAME...

Vrh Dno