Pozdrav ljudi ako moze jedno pitanjce. Imam zotac 1070ti nemam vreme ni za igranje pa razmisljam da li da je uposlim. Koliko bi mogla da zaradi mesecno cistih parica(evrica)?
1070ti ima GDDR5 memoriju, istu kao i 1070, tako da mu pill nije potreban.Ako se ne varam, 1070Ti daje oko ~30MH/s, ne znam da li može viša sa onim "pilulama", to već neka se javi neko ko ima dotične karte
Pilula je bukvalno ta komanda -straps ali ima vise nivoa, 1, 2 i 3, trojka ima najagresivnija podesavanja za memoriju ali i najvise daje, doduse nije stabilna, tako da je 2 optimalno uz dobar klok.Mislim da pilula ne treba za 1080 / 1080TI ako se koristi Phoenix miner sa komandom -straps 2.
aha, proradio sad bas vidimNeki prekid su imali ,makar na sajtu za statistiku.
Probaj malo ca dignes core clock, probaj npr +100 pa onda dizi dok je stabilno, kad zabode smanji za 50MHz i to je to.Pustio sam sinoc moju 3060 da kopa preko nicehasha dok ne koristim racunar. Meni tu nista oko isplate nije jasno, zar ne moze odma na racun da isplati kad se dodje do tipa 100eur zarade?
Drugo pitanje. Da li na rog strix b350-f mogu da zabodem jos jednu 3060 pa zajedno da rudare a pritom da se igram sa obe (sli?)
Jel ovo ok podedavanje za Gigabyte 3060 Eagle OC (samsung memorija) ?
Pogledajte prilog 303381
Ja sam smanjio danas jos core clock za -350, daje isto 49hashishaProbaj malo ca dignes core clock, probaj npr +100 pa onda dizi dok je stabilno, kad zabode smanji za 50MHz i to je to.
Sto se dve kartice za igrice tice ne mozes, nije podrzan(jedino 3090 to podrzava), ali mozes da majnujes sa obe(proveri napajanje dal moze da izdrzi 2 kartice).
Za isplatu nisam siguran, ne koristim nicehash.
Zasto imas negativan offset za core clock?, bolje je njega dici malo, graficka radi na manjem naponu u tom slucaju, samim tim ce duze da traje.Ja sam smanjio danas jos core clock za -350, daje isto 49hashisha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari