Šta je novo?

Rucno brisanje Old backup-a

lemik

Cenjen
Učlanjen(a)
10.05.2009
Poena
169
Svi znamo da Win 7. radi jako cesto beckup medjutim to moze da dodje i do 5 gb-a da li postoji mogucnost da se to nekako rucno obrise ili sa nekom skriptom (recimo preko bat skripte)? Znam da tuneup poseduje tu opciju ali tako ocajno radi kod mene da hocu da poludim zato bi zeleo da obrisem tuneup i da rucno to radim.

Ne radi sam backup,vec pravi checkpointe za system restore ;) Mada mislim da ne mogu imati vise od 2-3 gb (sem ako manuelno namestis). Idi na disk cleanup ;)

Meni je tuneup pokazao 5,08gb + 106 mb-a update

Ovako:

Ulogujes se kao administrator, pa desni klik na "Computer" (ako ti nije izbacen na desktop naci ces ga kadkliknes na "Start") -> Properties -> System Protection.

Videces tri stavke: "System Restore", "Create" i "Configure". Tebi treba "Configure", u kojoj mozes obrisati sve ranije napravljene Restore Point- e i podesiti koliki procenat prostora na sistemskoj particiji zelis da posvetis pravljenju Restore Point- a.

@lemik

Koliko prostora će zauzimati zavisi od toga koliko mu je dodeljeno. Leopoldk ti je odlično objasnio proceduru podešavanja

Nazad
Vrh Dno