Šta je novo?

RTWC konfiguracija??

ICE

Čuven
Učlanjen(a)
30.12.2001
Poena
695
Koja je konfiguracija potrebna za normalno igranje RTWC?
Naime imam Athlon 1,2 Ghz,256 DDR,Radeon 32 DDR pod WIN 98 i pod tom konf. treba bukvalno jedno 1 sat da se igra ucita(toliko sam imao zivaca da cekam,posle toga sam prekinuo)Zar je toliko igrica zahtevna ili je problem u necemu drugom?

RTWC=RTCW?!?

*Ako jeste doticna igra radi super na Duronu 800 sa 256ram i mx400 (1024x768/32) tako da bi kod tebe trebala da radi jos bolje.

*Ako nije onda izvin'te!

Ma super je ta konfiguracija. To sto se dugo ucitava nema veze sa tim

A ne ne ne , ako meni na pII@350, i mx400 radi savršeno u 800*600*32, medium details, a na high tek ponekad secne, to znači da kod tebe nešto ne valja. Hdd moj je Quantum lct08, dakle konfekcija pa radi. Probaj ti da to lepo opet instaliraš.
Inače, RTCW je NAJBOLJE optimizovana igra koju sam igrao ikada!

Pa znam da nesto ne valja,da ne valjda ne bi vas ni pitao.Jel treba neki patch?

Ma ne, nikakav patch, bar ova verzija koju ja imam. Trebalo bi da radi bez problema. Preinstaliraj ti to ponovo.

Mozda graficka ima problema sa opengl-om?

Ma igra je upola manje zahtevna od MOHAA koja je na istom engine-u!... Valjda je do skriptovanja (MOHAA ima bolji AI, gomilu skriptova i vece nivoe pa je to odnelo zahtevnost)

E ponovo ssam reinstalirao igru i opet isto.Da nije mozda problem u CD-u,mozda nije dobro nasnimljeno?

Mozda graficka ima problema sa opengl-om?

A kako to da resim?

Ljudi, čovek kaže da mu treba 1 sat da se igra UČITA. Kakve to veze ima sa OpenGL??
Probaj neku drugu igru recimo MOHAA...ako ona radi onda:confused: .
Proveri da li te je sa HDD-om sve u redu...(uključen DMA).

Ako slucajno imas VIA plocu da li si instalirao VIA 4 in 1 drajvere za plocu, kod mene, ali sa intelom, je to donelo drasticna ubrzanja.

Sta ces bio sam mlad i neiskusan :)

Vrh Dno