Šta je novo?

[RPG] Confrontation

Vapor

Čuven
Učlanjen(a)
23.02.2003
Poena
619
Confrontation is a tactical role-playing game developed by Cyanide and based on Rackham's miniatures game.

The game is set in the fantasy universe of Aarklash, a continent riven by an unending war. The player follows a party of Akkylannian fighters in their quest to seek out and destroy the source of the latest threat posed by the Alchemists of Dirz. Their journey will take them through numerous settings with rich decors where they will encounter other races which populate the continent.

Confrontation aims to reproduce the tactical combat of heroic fantasy classics as Baldur's Gate.

The party is made up of 4 characters, chosen by the player amongst 12 available classes. Various synergies are possible and any combination could work to succeed a mission. However, it is far more challenging with an unbalanced party.

"In combat, the player can pause the game to issue more sophisticated commands to his characters.". The key is to analyse both opponents and environment before deciding on the strategy best-suited to the situation; especially if the most threatening spells are to be avoided.

Developer(s) Cyanide
Publisher(s) Focus Home Interactive
Platform(s) Microsoft Windows

[YOUTUBE]2NZpS9dLSCI[/YOUTUBE]

http://www.confrontation-thegame.com/

Glas lika u traileru je pisican! Kad se nisam strmoglavio sa stolice na ono "Created by the perverted science!" hahaha :d

BTW, igra je epic fail, sto nista ne cudi, s obzirom da je developer Cyanide, a koristiti Baldur's Gate u istoj recenici sa ovom abominacijom je cista blasfemija. :)

Evo na sta sve to lici, pa prosudite sami...

[YOUTUBE]nShXF_n7qt0[/YOUTUBE]

deluje mi kao da je igra za one koji moraju bas SVE da odigraju sto izadje xD

pa zapravo deluje kao akcioni rpg sa real time borbom... ne znam sta je ispod toga svega, ali ne mora da znaci da je krsh

slazem se... ako zaobidjes izvodjenje staro 580 godina , uber los UI , i bedno produciran zvuk... onda da

slazem se... ako zaobidjes izvodjenje staro 580 godina , uber los UI , i bedno produciran zvuk... onda da

zanimljivo, nisam znao da je izvodjenje iz npr dragon age-a tako lose lol kakve predrasude
mada rekoh igru nisam probao mozda je njesra, ali se nesto ne vidi iz snimaka

meni ne izgleda lose ali pored diabla nece biti vremena za ovo...

^^ moje misljenje je bazirano na tim klipovima jer ni ja nisam igrao igru , ali znam da nisam bio odusevljen dragon age-om (ni ostalim slicnim igrama sklepanim nakon 2003. ) a kopijom neceg sto nisam bio odusevljen , tek sigurno necu biti :p

^ Ali si zato bio odusevljen onim hack & slashicem Demon's/Dark souls. :d

Masis poentu. Nije problem u izvodjenju. Takticka pause & play mehanika sa izometrijskim pogledom je i dalje alpha i omega za ovaj zanr, svidelo se to tebi ili ne. U ovom slucaju, problem je u Cyanide-ovom pristupu celoj stvari, realizaciji i produkcijskim vrednostima, koje su na nuli, pa tako igra daleko vise podseca na neku usporenu, single player varijantu random dota klona, nego na neke od legendi zanra, na koje su se, navodno, ugledali. :)

znaci niko nije probao igru, niko ne zna kakav je sistem iza i opet ste sigurni da je njesra :)

DA1 je bila solidna igra s obzirom da se pojavila u vreme u koje se pojavila... sasvim solidna igra, nije da izlazi 50 rpg-ova godisnje

Nazad
Vrh Dno