Šta je novo?

[RPG] Bard's Tale IV

zuloom

Slavan
Učlanjen(a)
05.03.2010
Poena
229
Brian Fargo i inXile studio (Wasteland, Torment: Tides of Numenera) pripremaju četvrti nastavak Bardove Priče, za sada je u preprodukciji.

Više informacija:

IGN

Gameinformer

"A direct sequel to the classic trilogy from the 80s! " kažu...

[Kickstarter] The Bards Tale IV (Q4/2017)

The Bards Tale IV by inXile entertainment @ Kickstarter

Treći Kickstarter projekat inXile entertainment za poslednje tri godine. Ovo puta je u pitanju nastavak legendarne igre koja je proslavila Brian Fargoa, serijal The Bards Tale. U pitanju je punokrvni nastavak prve tri igre i nema veze sa reboot-om koji se pojavio pre desetak godina. To znači istraživanje iz prvog lica a kakva će borba biti još nije odlučeno (da li potezna sa akcionim poenima ili nešto što oni zovu phase-based). Igru pogoni Unreal Engine 4 i tehnikalije su već sada u ovoj ranoj fazi impresivne. Malo im fali da postignu cilj od 1.25 miliona dolara a ukoliko do toga dođe inXile će dodati još toliko za razvoj.

U prvom trenutku sam se uplasio da rade FirstPerson Bard's, onda sam odgledao do kraja... :D Odlicno izgleda ovo??

Stare Bards Tale igre takođe bejahu RPGevi iz prvog lica

Da... nadao sam se da ovaj nece nakon one objave iz Februara ali izgleda da je to to... Nema veze videcemo kad objave jos detalja, na KS stranici nije bas najjasnije.

Ovaj "portrait popping" tokom konverzacija opasno ide na nerve...

Izbacice te gegove... mada je interfejs katastrofa, sa sve okretanjem likova ka igracu. Ostalo je fino.

Edit: Bilo bi kul kada bi umeli da naprave da avatari budu animirani tj. da zavisno od toga sta rade malo mrdaju po ekranu, mlataraju rukama (motion capture animacije). Bas bi pomoglo konverzaciji medju njima da ozivi.

Ova najava je sjajan pokazatelj da je gejming totalno propo. Niko se vise ne seca originalnih igara vec samo one konzolne igre od pre 10+ godina. Kukaju sto nije kao ta igra. Mada, za vecinu je do pre par godina Baldurs Gate znacio akciona tabacina sa PS2. Mnogo mi sve to ide na zivce.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno