Šta je novo?

Roxio Easy CD DirectCD problem

Shomy

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2002
Poena
601
Htedoh da dodam na vec narezan Cd neke podatke, ali sam za to ovaj put koristio DirectCD, formatirao u DirectCD formatu, dodao par direktorijuma i "zatvorio Cd. Medjutim, sada je "vidljivo" i moze se pristupiti samo onom sto sam narezao preko DCD-a. Sta da radim, for heaven's sake?????????

Ne ide to tako.
Ako koristis za rezanje jedan softwer (za jedan cd) moras s njim i da zavrsis dodavanje podataka (nije dobro u razlicitim programima narezivati podatke, prosto receno)
Kada koristis direct CD onda on formatira RW disk i sve ostalo brise, da
bi u svom (udf) formatu mogao da nareze podatke. Prosto receno.

Dakle, RW disk ili koristi kao obican cd pa ga (brisi) narezuj svaki put posebno (sa programom kakav je npr. Nero). Ili ga jednom formatiraj iz Direct CDa i prema njemu se ponasaj kao prema hd-u (samo brises i dodajes foldere/fajlove).

Hvala na primedbama, ali ja nisam narezivao na RW disk, nego na obican Cd. Jednostavno, sve od ranije je tu... ali ga u stvari nema(????????)

Izvini, uopste mi nije palo na pamet da si to radio.
Nikad nisam direct cd koristio za cdr. Sada sam probao, i koliko vidim, disk je potpuno necitljiv nakod drugog dodavanja fajlova. Posle prvog je sve bilo ok.
Moj ecdc 5 je instaliran sa poslednjim update-ovima - 5.3.2.4, os je winxp.

Inace, ovo jeste zanimljivo desavanje, zao mi je sto ne mogu da ti pomognem.

I've solve it!
Potrebno je samo otici u "session selector", koji dolazi u EasyCD paketu i odabrati session. Da se ovo ne bi radilo svaki put kada se zeli pristupiti podacima, najbolje je prekopirati sadrzaj svih pojedinacnih nasnimavanja na hard, a sa njega narezati jedan, novi i jedinstveni CD. Uz to, ako se CD koristi kod nekog ko nema "session selector", vidljivo je samo poslednje dosnimljeno

Shomy je napisao(la):
I've solve it!
Potrebno je samo otici u "session selector", koji dolazi u EasyCD paketu i odabrati session. Da se ovo ne bi radilo svaki put kada se zeli pristupiti podacima, najbolje je prekopirati sadrzaj svih pojedinacnih nasnimavanja na hard, a sa njega narezati jedan, novi i jedinstveni CD. Uz to, ako se CD koristi kod nekog ko nema "session selector", vidljivo je samo poslednje dosnimljeno

Dogadja se da ne mogu da se vide sve sesije na cd-u. Onda koristis IsoBuster.

Nazad
Vrh Dno