zeko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2005
- Poena
- 360
Veliki sam ljubitelj TW serijala. RTW sam igrao na fx5200, i pokorio sve provincije. Digao sam vecinu podesenja na med-hi i radilo je ok u manjim, a naravno stucalo je u vecim bitkama. Onda kupih nx6200, ali opet 64bit, i dok se u drugim igrama primetila razlika, u rtw nista! Pre par meseci sam kupio asus n6600 td128(128bit naravno), koji je ovde dosta hvaljen, narocito za starije igre, snimim rtw, i vidim i dalje seckanje, na istim podesavanjima :wall: :wall: :wall:
Nije mi jasno, otkud toliko slabe performanse, kad po forumima citam da i sa fx5600 ljudi kao igraju sve na high?!?
Konfiguracija je sledeca: Celeron 2GHz, mb MSI 845E Max (agp 4x), vga asus n6600td128, 1Gb DDR(2x512Mb)...
Ja sumnjam da je krivac za seckanje sto ploca ima AGP 4x, ali mi nije logicno, pa ako neko moze da pomogne da RTW igram onako kako bi valjda trebalo - glatko, bio bih zahvalan na resenju!
Nije mi jasno, otkud toliko slabe performanse, kad po forumima citam da i sa fx5600 ljudi kao igraju sve na high?!?
Konfiguracija je sledeca: Celeron 2GHz, mb MSI 845E Max (agp 4x), vga asus n6600td128, 1Gb DDR(2x512Mb)...
Ja sumnjam da je krivac za seckanje sto ploca ima AGP 4x, ali mi nije logicno, pa ako neko moze da pomogne da RTW igram onako kako bi valjda trebalo - glatko, bio bih zahvalan na resenju!