Šta je novo?

Rogue Warrior

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Igra ce biti u action oriented Splinter Cell fazonu, a koliko se secam Bethesda na njoj radi od 2006.

rogue-warrior-screenshot-big.jpg

Rogue Warrior is a story-driven shooter that provides team-based tactical combat set in massive, contiguous levels using Unreal 3 streaming technology. Central to the game's single and multiplayer experience is the idea of a freeform battlefield, where players are given the freedom to choose how to complete a given objective.

You play Dick Marcinko, leader of an elite SEAL unit trapped behind enemy lines in North Korea as a war breaks out between North and South Korea. Greatly outnumbered and with no support and limited resupply, you must try to lead your team back into South Korea without alerting the North Korean army of your presence. Your journey will take you through a variety of never-before-seen environments inside of North Korea, including submarine pens, shipbreaker yards, prison camps, and more.

General Features
  • State-of-the-art graphics using Unreal 3 streaming technology that provides non-linear levels and photorealistic environments with full use of the latest shader technology
  • The campaign can be played alone or with up to three friends in four-player co-operative mode
  • Full multiplayer support for up to 24 players in ten different gameplay modes, and a unique tile-based map system that allows for more maps than any other shooter
  • Enemy and team AI that move and fight realistically in a variety of combat situations
  • Current and former SEALs work closely with the development team to ensure that everything from tactics to weapons to dialog achieves unprecedented realism
  • A full physics system, motion-captured animations, and sound effects by Oscar award-winning studio SoundDelux DMG (Black Hawk Down, Kill Bill) bring combat to life like never before

Published by: Bethesda Softworks
Developed by: Rebellion
Genre: First-Person Shooter
Release Date: Q3 2009
Also Available On: PC, PlayStation 3

E3 2009: Rogue Warrior Progress Report

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UawMJrpgRgg&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/UawMJrpgRgg&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Lele, ružnog li bradonje:D
Šta, bradonja je kao amer? LOLz:D

State-of-the-art graphics using Unreal 3 streaming technology that provides non-linear levels and photorealistic environments with full use of the latest shader technology

:laugh:

Ako ona slika treba da predstavlja zenit U3-ojke, onda sam ja Petar Pan...

Da ti se p*****e od ovakvih igara.

Da li to Mickey Rourke daje glas ovom liku? To mi se za sada najvise svidja :).

Pojavila se ~7.9GB. ;)

Ja skidam cim neko potvrdi da je Bullet odradio dobar posao. Ako je voice over dobar, prezivecu i losu grafiku i budjav gejmplej samo da ga cujem :)

Ovo ima sve predispozicije da bude opasan fail.
Ali izjave glavnog lika posebno "Rock N Roll Motherfucker" :D.
Šta dalje reći. Sve se plašim da će i novi Sam Fisher početi da koristi slične opaske. :(

Poslednja izmena:
Joj pa ovo novi Manhunt. Ekstra :)

Haha, kako glupa igra, svaki vojnik je okrenut tako da se moze zaklati s ledja. Jedino sto valja je glas glavnog junaka.

Jos jedno hladnoratovsko djubre od igre :D

Inteligencija "neprijatelja" je katastoga koljumu druga na 10m od njega i on ne cuje. A glavnom liku svaka treca rac je f**k. Odavno nista nisam video gore.... jos da koljem Ruse...... ne

Sta fali igri, krvi do kolena. Valjda se to trazi od igre.:d
Igra je krš.
Unistall.
Steta skidanja 8GB.

Da li jos neko ima problem da igra pauzira na trenutak svake sekunde, uzasno, neigrivo?

ali ali ali ruje cuvaju sva vrata i prilaze ledjima okrenuti :d

to je bethesda :)

Negde su Rusi okrenuti ledjima negde idu pravo na tebe namestajuci ti se tacno pred nisan. Obe igre su krs, medjutim jednu narod voli.

A sto se tice Bethesde, ja bi bio presrecan kad bi sve zasluge za ovaj fail pripale Bethesdi, medjutim developer ovog krsa je Rebellion. Ako je tezga bila u pitanju onda smo bezbedni ali ako je ovo pokazatelj kako ce da izgleda novi AvP :S:

Ja sad probah i igra je teško đubre. I nisu Rusi nego Kinezi. A mislim da su Rebllion samo dovršili igru a da je prvobitni razvojni tim bio Zombie Studios, mada opet Rebellion je kao dovršio igru i izmenio koncept, valjda novi AvP nece biti na ovom nivou.

Ovo je jedna od retkih igara koje su veoma brzo dozivele uninstall kod mene. Bas je losa (blago izraz). Jedino sto mi je dobro je fora sa grljenjem zidova i provirivanjem...

^ mislite na Predatora i 8 putnika ?
Po trejleru sam mislio da ce biti skroz ok igra, medjutim...

Pa nije ona napravila ni ovu ni tu igru, ona je samo izdavac.;)

kada je u pitanju bethesda/zenimax oni nikad nisu samo izdavaci, u ostalom danas jemalo koji izdavac samo to... taj odnos ne postoji u poslednjih pa skoro deset godina... kao mi radimo igru a izdavac se samo bavi distribucijom...nazalost, ne

tako da se ta prednost u smislu da si i izdavac i developer na kraju izajlovila, jer onda zavisi samo od uprave tj vlasnicke strukture koliko para zeli da izvuche u jednom momentu, ne zanima ih ama bas nista drugo.... opet ako si nezavistan developer, retko kad imas novca da zavrsis nesto zaista kvalitetno, i tu smo u krugu gde samo gameri gube

Poslednja izmena:
Vrh Dno