Šta je novo?

Rocksmith [PS3/Xbox360]

Marko-Dj

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2008
Poena
595
Za sve ljubitelje RockBand-a/Guitar Hero-a, izlazi novi naslov sa istim konceptom... Ali verovatno se ljudi pitaju, zar opet?! Ali ono sto Rocksmith razlikuje od RockBand/GH serijala jeste sam instrument, jer ovde ne koristite dzojstik za igranje a ni plasticnu gitaru sa dugmicima... Ovde plagujete svoju gitaru! :punk :punk :punk
Uz igru dobijate kabal koji vam omogucava da prikljucite vasu gitaru preko USBa na PS3.

Ja sam prosto odusevljen ovom idejom, s obzirom da sam igrao malo RockBand pre nego sto sam zaista nabavio gitaru! :) Poce.tnik sam, malo sam vezbao neke rifove ali ovo mi dolazi kao slag na tortu! :) Uz to sto imam nameru da sam naucim, ovo ce mi posluziti kao odlican vodic... Tako da, svi koji mastate da jednog dana svirate priblizno kao Slash/Jimmy Page/John Fruiscante (moji favoriti! :worth), ovo vam moze biti odskocna daska jer vi zaista ucite da svirate!

Jedina "mana" u svemu tome, potrebna vam je elektricna gitara! :D

Inace ovo izlazi i za PC...

Poslednja izmena:
Zanimljivo...
Slicno je poceo i Rockband 3,samo oni su imali svoju gitaru koja je imala 18 nota cini mi se.Bilo bi zanimljivo ovo probati,s obzirom da sam igrao skoro sve delove guitar hero-a.

Vrh Dno