Šta je novo?

Rochard

'DoG

Slavan
Učlanjen(a)
06.09.2007
Poena
349
Simpatični PSN platformer sredinom ovog meseca stize na Steam platformu.

rochard-recoil.jpg

Platform(s):
PC
PlayStation Network (PS3)
Publisher:
Sony Online Entertainment
Developer:
Recoil Games
Genres:
Platformer
Puzzle

Physics based puzzle platform...nice. :)

Probao. Grafika odlicna.
Zanr. Logicka, platforma.
Gameplay, ocajno spor.
Uninstall.

pa ovo i nije zamišljeno da bude call of duty. treba malo vremena da se navikne čovek na kontrole i fiziku igre, pritom, tempo igre se ubrzava kako odmiče (verujem da si probao 15 minuta i smorio se, daj još jednu šansu - zaista vredi, odlična je igra)

pa ovo i nije zamišljeno da bude call of duty. treba malo vremena da se navikne čovek na kontrole i fiziku igre, pritom, tempo igre se ubrzava kako odmiče (verujem da si probao 15 minuta i smorio se, daj još jednu šansu - zaista vredi, odlična je igra)

Ajd da probam.
Dosadio mi sah na chesscube.com

Jeste malo sporo ali taman dok se ne naviknes. Sto duze igras sve je zanimljivije i zanimljivije. Stvarno dobra igra, obavezno probati.

Nastavio sam i za sada mi je najveci problem skok sa kocke u vazduhu. Presao jesam neke delove, a da me pitate nemam pojma kako.
Ustvari znam, metodom uzaludnih pokusaja.

Igra li ovo neko? :) Meni se svidela igra,prešao sam više od pola igre i baš počinje da se komplikuje. Grafika je sasvim fina...

Mozda ce nekom biti zanimljivo , u gore postavljenom youtube videu muzicka podloga je bez lazne skromnosti jedna od najboljih pesama ikada napravljenih sa amige.

Ja je predjoh,bila je uzivancija... :)

Stvarno je dobra... Igram je na pauzama na poslu i baš mi prija.

Nazad
Vrh Dno