Šta je novo?

Robotech!

Pah-Wraith

Čuven
Učlanjen(a)
16.02.2002
Poena
604
Zanima me da li postoji neko ko moze da mi nabavi (ili vec ima) epizode Robotecha i to od Makros Sage (od 26-36 epizode) i kompletne The Southern Cross, The New Generation and Macross II. Unapred Hvala!

E ovo bi i mene interesovalo.
U stvari, bilo sta od Robotech-a u DivX-u bi bilo lepo :)

Dandy je napisao(la):
E ovo bi i mene interesovalo.
U stvari, bilo sta od Robotech-a u DivX-u bi bilo lepo :)

Imam ja dibidus sve epizode ..pa chak i Robotech the movie..
ali su u RealVideo formatu

Uh, koji je to uopste kvalitet i kako bi moglo da se iskonvertuje u drugi format?
I koliko uopste toga ima, mislim u diskovima?

ZILEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!

Zile, ako imas sve o Robotechu pisi mi na mejl!!!!!!!!!
Kupujem sve cak i RM formatu!!!
pisi na [email protected]
Kupujem sveeeee!!!
Kazi sta konkretno imas, koliko kosta i kada sto skorije moze da se preuzme!!!
Pls, HARI AP!:)

Trenutno Mi nisu CD-ji kod mene.
A inache ide na 6 CD-a
83 epizode +4 epizode Robotech the Movia + shto je na zadnjem CD-u i Lord of The Rings Crtani (Oba dela!)
E sad Prvi serijal robotecha (onaj koji je ishao kod nas) znachi tamo negde do 23 epizode je solidnog kvaliteta i ono moze lepo da se gleda u FullScreenu.. nisu loshi ni ostali sem poslednjeg koji je u jako maloj rezoluciji mada moze i on da se gleda u fullscreenu ako se dovoljno udaljish:) (tipa kao kada gledash TV)

Kupljeno!!!

Zilet, kupujem sve diskove, samo mi posalji na mejl kada ih budes imao!boom
Sto pre to brze i bolje!

Ajd javi i meni kada budu opet kod tebe, jes da ne podnosim realplayer, ali vec cu naci neki nacin da ih prebacim u avi ili nesto slicno.

Dandy je napisao(la):
Ajd javi i meni kada budu opet kod tebe, jes da ne podnosim realplayer, ali vec cu naci neki nacin da ih prebacim u avi ili nesto slicno.

Ma nije neki problem da se prebaci u AVI ali nishta necesh dobiti time pa ondak shto bi se smarao..

zilet je napisao(la):
Ma nije neki problem da se prebaci u AVI ali nishta necesh dobiti time pa ondak shto bi se smarao..
Pa dobio bih to da ne moram da drzim realplayer u masini. Jednom sam ga instalirao i zarekao sam se da to necu nikada vise uraditi...

Realplayer sucks!!!
Nisam skoro video goru stvar!
Ali zadrzacu he zbog proto-kulture!

Ama shta se svi bunite protivu real player-a.. Bash je kewl!
SHta vam smeta..
MIslim ne ubijam se ja neshto od korishcenja ..ali izgleda da ljudi mlogo vole njega..
pa ****** ja sam samo na real player epizode na netu mogao da naletim..shta da vam radim..

Take it EASY AMIGO!

Ma kad je robotech, gledao bih ga u bilo kom formatu!

Ma slazem se, Robotech je Robotech :)
Ali realplayer je gori od virusa, svaki put kad ga startujem on se ubaci u startup...

Nego, dobi li ti nazad te diskove? :)

Ma ortak je smorio nikako da ga uhvatim da mu dignem CD-je..ali vako..poshto mi jedan drugi ortak odlazi u vojsku pa ga ispracamo za vikenad..ondak cu cdje uzeti u ponedeljak..pa posle padaju sve vrste dogovora!

Ajd' da padne dogovor sto pre, bas mi se gleda :D
Btw, imas li rezac?

KUPUJEM I JA I TO SVE! Kako, gde i kada moze da se preuzme? I kolko para??? [email protected] :wave;

Diskovi!

Ako vam je frka za rezac imam ja pa se mozemo dogovoriti! Ako je problem mogu ih i ja narezati!

Ma imam i ja rezac, nego pitam cisto da znamo kako da se organizujemo.

E neka mi onaj ko je voljan da reze poshalje mail...pa cu ja sa njime da se organizujem da uskochim kod njega i da odradimo ..

Rezac

Nemam ga ja, ali dugar blizu mene ima i voljan je da ih nareze! Sto se tice diskova, to imam (verbatim u kesicama). Doduse rezanje ce potrajati (4x). Ako vama odgovara mozete i u Obrenovac kod mene ili ce neko drugi. Ne pravim pitanje. Sa ROBOTECH-om se necenjkam.

Sto se mene tice mozemo to da obavimo kod mene kuci (Banovo Brdo) ili na poslu u Plato.Net igraonici (tamo imam i 16x pisac). Samo je potrebno da svaki zainteresovan donese prazne diskove jerbo ih nemam toliko, a ako treba organizovacu se da pokupim 'originale' od Zileta.

Eto dakle tako cemo,..
Ja narezem jednu kopiju koju dajem Dandy-u a posle svi kod njega u plato ..
Samo pazite na murkane:))

Vazi!

Onda je dogovoreno! Dandy, javi na E-m. kad budes uzeo diskove, gde da se nadjemo i kada. Haug!

!?!

Baj d vej, gde je ta igraonica???

Jel'to kod Filozofije???

Da da to ti je na platou..pa zamisli Zove se Plato:))

Dandy ostavi mi mail da se dogovorimo za ponedeljnik i broj telefona..

U stvari igraonica je ispod Platoa, ali tesko ju je promasiti. Ako bas ne mozes da nadjes, pitas bilo kog klinca iz kraja :)

Kontakt email [email protected] , a tel. 064/12-333-98
Zilet, ostavi mi i ti tel. ako hoces, pa cu te cimnuti kad nadjem vremena da skoknem po diskove.

Pazi ja danas stizem u Bgd..pa cu veceras da izdignem diskove..Poshto idem do centra..ako si popodne tamo mogu da donesem na jedno rezanje??

BTW
[email protected]
063/468-615
BTW2 zovem se Milos :D

zilet je napisao(la):
Pazi ja danas stizem u Bgd..pa cu veceras da izdignem diskove..Poshto idem do centra..ako si popodne tamo mogu da donesem na jedno rezanje??

BTW
[email protected]
063/468-615
BTW2 zovem se Milos :D
E ql, taman sam tamo popodne :)
Zovem te kad stignem na posao.

E da, ja sam Bojan :)

Nazad
Vrh Dno