Šta je novo?

Robin Hood!

• Začetnik teme Začetnik teme Laza
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Laza

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2001
Poena
765
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz & Thermaltake Toughair 510
Matična ploča
AM5 Gigabyte B650M AORUS ELITE AX DP/M.2/DDR5
RAM
DDR5 32GB 5200MHz Kingston Fury Beast 2x16GB
GPU
MSI Radeon RX 5700 XT, 8GB, 256-bit, RX 5700 XT MECH OC 8G
Storage
M.2 NVME 1TB AData 5000MBs/4200MBs
PSU
Be Quiet Pure Power 12 M750W BN343 Gold Modular
Kućište
Fractal Design Define R4 Black Pearl
Monitor
IIYAMA ProLite 27, ULTRA SLIM LINE, WQHD, IPS, 5ms, FreeSync, Zvučnici, XUB2792QSU-B1
Miš & tastatura
LOGITECH MK470
Pristup internetu
  1. Optički internet
Stigla je igra koju sam dugo ocekivao: Robin Hood. Da podestim, igru je pravio Spellbound, tvorac Desperadosa. Dakle, ovo je igra na Commandos foru, samo smestena u Servudsku sumu. Ja sam stigao do drugog nivoa i veoma sam zadovoljan (izgleda da ce se to odraziti na ispite - sva sreca do januara ima jos vremena). I posle ljudi kukaju kako ne stizu kvalitetni naslovi za PC, kako su konzole zakon- a ja matori konj ne znam sta pre da igram: NOLF2, hitman 2, stronghold i naravno robin hood.

Ha, te igre tipa Commandos nikada ne izlaze za konzole jer je za klince nezanimljivo za igranje... Potrebno je malo vijuga za takve igre, kao i za FRP-ove... NOLF2 igraj, Hitman 2 me je razocarao... a za ove dve ne znam... Mada ni NOLF2 nije jak kao NOLF, ali nema veze...

Te commandos igre zaostaju za vremenom, ne znam ko josh to igra, a pogotovo na konzoli gde su sve igre interaktivne, shto znachi "stisnem desno-ide desno" bez obzira na zanr...ono kliktanje mishem ce uskoro potpuno nestati, gotovo je to vreme 486ica koje drugo nisu ni mogle da 'poguraju' , a i vreme je...
Shto se tiche nolfa2 i hitmana2, nolf je nevidjeno smaranje, morash da potroshish 10 shurikena i sve strele iz samostrela da bi ubio nekog, a pojavljuju se iza svakog ccoshka, smaraju nevidjeno...nivoi takodje smarachki, dok je hitman potpuno osvezenje u odnosu na prvi deo...pravi napredak, a ne kao ovaj nolf samo u grafici...

Totalna istina... I ja sam NOLF2 stavio kao blago razocarenje u tredu "igra godine", mada je u sustini zabavna igra jer je smesna... i level design je ok....

Hitman me uzasno nervira, ne znam, ne lezi mi takva igra...

Sto se tice onog prvog dela posta drajverovog... u pravu je... smor su brate te igre gde klikces i kao nesto taktiziras... dajte neku pucacinu ili trku sa dobrom grafikom, zvukom i fizikom... mi i dalje igramo "flipere u kojima se kuglica ponasa neprirodno"...

driver je napisao(la):
Te commandos igre zaostaju za vremenom, ne znam ko josh to igra...

Igra mnogo ljudi... Izgleda da jos uvek ima onih koji vole da, pored testiranja refleksa, makar malo uposle i mozak... Takve aktivnosti, bar po Darvinu, nikako ne mogu da "zaostanu za vremenom"... Fuck it, evolucija...

Zorro je napisao(la):
Igra mnogo ljudi... Izgleda da jos uvek ima onih koji vole da, pored testiranja refleksa, makar malo uposle i mozak... Takve aktivnosti, bar po Darvinu, nikako ne mogu da "zaostanu za vremenom"... Fuck it, evolucija...

Znam da igra mnogo ljudi, samo sam hteo da kazem da takve igre nisu napredovale otkad su se pojavile....

driver je napisao(la):
Znam da igra mnogo ljudi, samo sam hteo da kazem da takve igre nisu napredovale otkad su se pojavile....

Pitanje je da li se u tom "Commandos" segmentu igara nesto drasticno moze izmeniti. Jednostavno, vodis vise likova, koji cesto trebaju da istovremeno urade nesto, stvarno ne vidim kako sve to realizovati a da ne bude click ovde, click onde... Da to moze nekako drugacije da funkcionise, valjda bi neko vec smislio.

Meni je u tom sirokom, ali produktivno veoma slabom prostoru izmedju cistih pucacina i cistih avantura ubedljivo najbolja igra THIEF. Mada, imam utisak da je veoma malo ljudi skapiralo & odigralo tu igru...

Nazad
Vrh Dno