Šta je novo?

Riva Tunner settings

mikelebg26

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.10.2005
Poena
319
Overclockovao sam 6600GT sa ovim programom, pa me interesuje da li pored samog overclocka postoji jos neka opcija u okviru ovog programa koji moze dovesti do povecanja performansi u igrama????
Isto tako, u ovom programu, u compability mode ima na kraju neka opcija "Enable motherboard chipset compability mode" i to moze da se cekira. Kod mene trenutno nije cekirana pa me interesuje da li treda to da bude cekirano ili ne. Ko zna, nek pise....

Мој савет ти је да се не играш, јер врло лако можеш уништити графичку.Мали оверклок и то је то.

Мислим не исплати се спжити хардвер вредан пар стотина евра због добитка од 5%.

Већина ствари на чекирање служи да омогући/онемогући разне могућности чипа, ако твоја графа може аутоматски је активирано, ако не може није.

Ако хоћеш да убрзаш графу можеш их искључити, али би у том случају било боље да узмеш оне драјвере који су то у старту одрадили, сада се не могу сетити како се зову, у сваком случају пази шта радиш, изгледа једноставно, и јесте једноставно, али не треба занемарити марфијев закон.

Што се тиче онога чуда за чипсет, графа ти ради без проблема па нема потребе да чекираш.

Ma samo izvuci max stabilne klokove i chisto da budesh siguran spusti ih malo a i nemorash i samo vozi!A shto se tiche performansi u igrama samo shto vishe rama to svakoj igri daje oshtrinu 🙂 npr.da bi igrao BF2 sve na ultra mega giga ultimate High morash da imash 2 gb rama 🙂
Poz

Doslovce se slazem se sa prethodnikom. Da parafraziram 3dguru byMax-a, "ako joj je sudjeno da rikne, riknu ce i na defaultu". 😉
P.S. Pripazi leti :trust:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno