Šta je novo?

riva tuner vraca na default

monteniger

Slavan
Učlanjen(a)
26.10.2007
Poena
304
moze li mi neko rec zasto mi riva tuner vraca na default klokove svaki put kad startujem windows iako je oznaceno
apply overclocking at windows startup
startup settings: 651MHz/1432MHz/850MHz
poludje me ovo:mad:.probao sam da smanjim klokove i desava se ista stvar

Prilozi

• riva tuner.png
    riva tuner.png
    247 KB · Pregleda: 78
cus ne moze da radi a ati tool mi je nasao te klokove.ok mozda sam stvarno precera ko ce ga znat ,)

kako da maknem ovo upozorenje?zbog njega mi vraca na default.klokovao sam GPU citavih 2MHz i memoriju 18MHz.nemoguce da kartica ne moze da radi na tim klokovima

Prilozi

• riva tuner ******.png
    riva tuner ******.png
    169.2 KB · Pregleda: 76
Poslednja izmena:
Ajde nemoj da o/c radis iz rive skini Ati tool pa udri i pusti da ti nadje max klokove za memaru i gpu.. Meni je nasao preko 700/2100 ali sam ja ostavio ovako i to je dobro. Javi sta si uradio.:wave:

pazi sto mi se desilo.pustim ja ati tool da nadje max memory i polako sa 700 dodje do 960 i onda je naglo poceo da spusta klok ispod 700 skroz do dna je spustio klok memorije i tu mi je zamrznuo sliku.do cega moze bit problem imam 169.21 driver

pazi sto mi se desilo.pustim ja ati tool da nadje max memory i polako sa 700 dodje do 960 i onda je naglo poceo da spusta klok ispod 700 skroz do dna je spustio klok memorije i tu mi je zamrznuo sliku.do cega moze bit problem imam 169.21 driver

Ma ljudi sta je sa vama.Taj ATI TOOL je njesra i bre nije u opste precizan.Dize u nebesa dok ne zamrzne sliku tj GPU ne zakuca!Nema nista do manuelnog podesavanja brzine clocka!To u opste nije ispravno ni tacno,mani te se toga!Riva je zakon!P.S.Covece jesi li ti kad pre koristio Rivu?To upozorenje ti ispise kad Riva Tuner u saradnji sa driverom nije sigurna da ce tvoja karta raditi stabilno na tim klokovima.Treba da otkacis Yes pa ako vraca tj odradi restore driver-a na default znaci da ne moze da radi na toj brzini.Smanji klokove i nadji stabilnu vrednost i neces imati problema!

Vrh Dno