Šta je novo?

Riva Tuner 2.24 MSIMOA 2009 Edition

Zarkusi

Slavan
Učlanjen(a)
29.09.2008
Poena
455
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Download

O ovom programu se sve zna. Ovo je 2.24c verzija koja podrzava najnovije Forceware i Catalyst drajvere.

Jel probao neko da klokuje nesto iz ove verzije?Imao sam par crasheva sa programom pa zato pitam..

ja sam klokova i radi normalno evo i rezultata :D :D
860GPU.png

ja sam klokova i radi normalno evo i rezultata :D :D
860GPU.png

I ja imam istu kartu drugar na drugom racunaru, aj reci kako si klokovao onako po redu ako te ne mrzi,jer i sam znas da se ovo cudo greje ko ludo plasim se da se ne skuva.88 stepeni mi je u idle, a u loadu do 95 stepeni nikako vise

ovo je sa vodnim hladjenjem i voltmodovana a bez icega joj je maximu nekih 690 za gpu
i moj drug ima 4850 iz one prve serije to se greje isto tako ko ne zdravo ali nije problem sto se GPU greje nesto se cela kartica usijava ova moja za divno cudo se negreje toliko

Meni i ova riva prijavljuje da ne prepoznaje drajvere (ati 9.7). Koje vi koristite?
Sve mi se cini da cu se vratiti na one 8.xx sa diska

ovo je sa vodnim hladjenjem i voltmodovana a bez icega joj je maximu nekih 690 za gpu
i moj drug ima 4850 iz one prve serije to se greje isto tako ko ne zdravo ali nije problem sto se GPU greje nesto se cela kartica usijava ova moja za divno cudo se negreje toliko

I koliko se ubrzanje dobija sa tvojoj voltmodovanom varijantom, a koliko klasicnom metodom izrazeno u FPS?Jel ima uopste nekog poveceg boosta:p?

nisam jos izmerio ali mora da ga bude sa 3850 sam dobio 30% sa ovom ne znam koliko cu da dobijem

Ne mogu da otkljucam memory tmperature monitoring? U poer user tabu podesim sve kao za Core clock/temp, ali jednostavno nema skale sa temperaturom za memoriju?

Jel zna neko da mi objasni kako da se "programira" fan speed u riva tuneru?
Znaci ne fixed % RPM vec tipa do 50 C 50%RPM, preko 50 C na 80%RPM a preko 80 C 90%RPM ?

Thx.
Odprilike bih provalio, al mi je bilo cudno da nema help-a u programu.
Ovaj video je bas od pomoci...

Poslednja izmena:
Thx, ali nema pomoci sa ova dva uputstva.

Kad sam ih gledao delovalo je lako :p

Al kad sam juce uzeo da sve to isprogramiram, shvatio sam da su oba uputstva za Nvidiu
a meni treba za ATI :(

Sam control panel u riva tuneru je drugaciji

captureyw.png

I pitanje je da li treba da instaliram i Catalist ili samo klot drivere ?

Meni ova Riva ne prepoznaje Catalyst 9.4 . Sa 9.2 radi normalno.

Ja koristim 9.9 ali imam probleme, NFS Shift nece da krene a i neke najobicnije igrice,
dok te iste rade ok na smeshnoj 4500MHD na laptopu :(

Moracu da vidim neke starije drivere da stavim...

Poslednja izmena:
Da li je Terry Macedon, jos uvek vodeci driver developer u Atiju? Poslednji put kad sam se sreo sa Ati kartom (9500pro) driveri su im bili bas dobri.

Nazad
Vrh Dno