Šta je novo?

Rise of Nations - igra li neko ?

Mexa

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
619
Igra li neko Rise of Nations (Thrones & Patriotes), ovu fenomenalnu strategiju ?
Ako neko ima zelju da zaigra samnom imam ja u kuci 2 racunara i pruzam dobrodoslicu svakom ljubitelju raspolozenom za medjusobne duele. Moj nivo igranja od 1-10 je recimo 6.5-7

Zivim u centru Beograda.
Ako je neko zainteresovan neka me kontaktira na [email protected] pa da se dogovorimo...

Igrao sam ga mnogo i igra je stvarno genijalna ali sad treba da iizadje drugi deo tako da mi je glupo da se vracam na stari :)

Mexa je napisao(la):
Ako neko ima zelju da zaigra samnom imam ja u kuci 2 racunara i pruzam dobrodoslicu svakom ljubitelju raspolozenom za medjusobne duele. Moj nivo igranja od 1-10 je recimo 6.5-7
Šta ti je gostoprimstvo :)
E da je tako bilo na onom propalom okupljanju u Forumu :)

I ja sam je igrao, (tj. onaj prvi deo, ne mogu da se setim kako se zove) super je igrica, ali me malo smorilo sto uvek moras da se boris, pa sve opet da gradis.... oduzme puuuuno vremena. Videcu ako budem imao malo vremena, da te ipak cimnem da opicimo po koju partiju :type: Moje umece je na skali od 10, negde na 5-6, pa ce biti gusto!

brate ja sam je igrao tj i dalje jednom mesechno bacim koju nivo mi je mozda 2-3
al ako ima free grickalica rado dolazim u goste
ps: ja donosim pivo :)

Vrh Dno