Doktor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.03.2006
- Poena
- 360
Igra otkida koliko je dobra.
Ja je igram u 1280x1024, podesavanja na normal, jer na highest podesavanjima, odvaljuje koliko je zahtevna.
Krenuo sam kampanju da igram i ona se sastoji od 3 rase. Na pocetku kampanje samo je otkljucana prva rasa, VINCI. Presao sam 4-5 misija i strava su uradjeni. Grafika je daleko iznad prethodnih Rise of Nation.
Jedinice su jako inteligentno osmisljene. Heroji izgledaju super.
Vec su mi se pridruzila njih 4.
Sistem research i hit poena je odlicno i jednostavno resen.
Odusevio sam se specijalnim oruzjem (INDUSTRIAL DEVASTATION). Cooldown na ta oruzja je jedno 4-5 minuta.
(INDUSTRIAL DEVASTATION)
Znaci, nesto poput podzemne metalne krtice sa kojom se vrsi napad pod zemljom, stvarajuci jake potrese(zemljotresi) i tako rusite protivnicke jedinice ili distrikte.
Npr: ako je gradjevina manjeg obima, nju rusite sa tim jako brzo, ali ako naletite na velike gradjevine onda nanosi stetu, ali nemoze da srusi odmah celu gradjevinu.
Gradjevine se sklapaju po distriktima u jednu celinu i same proizvode jedinice, sto je jako zanimljivo uradjeno. Moguce je praviti razne kombinacije.
Strategic map je nasminkaniji i daleko bolji od prethodnika.
U igri postoje 2 vrste kamere. Moguce je aktivirati kameru da prati
jedinice. Zum, rotacija su uradjeni odlicno.
Mislim da igra ima veliki potencijal u multipl.
Sa toliko kombinacija bice strasno zanimljiva.
Poredjenja radi, igrao sam kod drugara AOE i sve to jako lepo izgleda,
ali posle ovoga deluje jako smesno.
Ja sam odlepio na igru. Prica, atmosfera. Ma sve je uradjeno strava, sto i necudi kada je lik napravio Alphu C.
Igra ide na jedan DVD. Mislim da cu kupiti original, cim se pojavi kod nas.
Ja je igram u 1280x1024, podesavanja na normal, jer na highest podesavanjima, odvaljuje koliko je zahtevna.
Krenuo sam kampanju da igram i ona se sastoji od 3 rase. Na pocetku kampanje samo je otkljucana prva rasa, VINCI. Presao sam 4-5 misija i strava su uradjeni. Grafika je daleko iznad prethodnih Rise of Nation.
Jedinice su jako inteligentno osmisljene. Heroji izgledaju super.
Vec su mi se pridruzila njih 4.
Sistem research i hit poena je odlicno i jednostavno resen.
Odusevio sam se specijalnim oruzjem (INDUSTRIAL DEVASTATION). Cooldown na ta oruzja je jedno 4-5 minuta.
(INDUSTRIAL DEVASTATION)
Znaci, nesto poput podzemne metalne krtice sa kojom se vrsi napad pod zemljom, stvarajuci jake potrese(zemljotresi) i tako rusite protivnicke jedinice ili distrikte.
Npr: ako je gradjevina manjeg obima, nju rusite sa tim jako brzo, ali ako naletite na velike gradjevine onda nanosi stetu, ali nemoze da srusi odmah celu gradjevinu.
Gradjevine se sklapaju po distriktima u jednu celinu i same proizvode jedinice, sto je jako zanimljivo uradjeno. Moguce je praviti razne kombinacije.
Strategic map je nasminkaniji i daleko bolji od prethodnika.
U igri postoje 2 vrste kamere. Moguce je aktivirati kameru da prati
jedinice. Zum, rotacija su uradjeni odlicno.
Mislim da igra ima veliki potencijal u multipl.
Sa toliko kombinacija bice strasno zanimljiva.
Poredjenja radi, igrao sam kod drugara AOE i sve to jako lepo izgleda,
ali posle ovoga deluje jako smesno.
Ja sam odlepio na igru. Prica, atmosfera. Ma sve je uradjeno strava, sto i necudi kada je lik napravio Alphu C.
Igra ide na jedan DVD. Mislim da cu kupiti original, cim se pojavi kod nas.