Šta je novo?

Rise of Nation-Rise of Legend

Doktor

Slavan
Učlanjen(a)
13.03.2006
Poena
360
Igra otkida koliko je dobra.
Ja je igram u 1280x1024, podesavanja na normal, jer na highest podesavanjima, odvaljuje koliko je zahtevna.
Krenuo sam kampanju da igram i ona se sastoji od 3 rase. Na pocetku kampanje samo je otkljucana prva rasa, VINCI. Presao sam 4-5 misija i strava su uradjeni. Grafika je daleko iznad prethodnih Rise of Nation.
Jedinice su jako inteligentno osmisljene. Heroji izgledaju super.
Vec su mi se pridruzila njih 4.
Sistem research i hit poena je odlicno i jednostavno resen.
Odusevio sam se specijalnim oruzjem (INDUSTRIAL DEVASTATION). Cooldown na ta oruzja je jedno 4-5 minuta.

(INDUSTRIAL DEVASTATION)
Znaci, nesto poput podzemne metalne krtice sa kojom se vrsi napad pod zemljom, stvarajuci jake potrese(zemljotresi) i tako rusite protivnicke jedinice ili distrikte.
Npr: ako je gradjevina manjeg obima, nju rusite sa tim jako brzo, ali ako naletite na velike gradjevine onda nanosi stetu, ali nemoze da srusi odmah celu gradjevinu.

Gradjevine se sklapaju po distriktima u jednu celinu i same proizvode jedinice, sto je jako zanimljivo uradjeno. Moguce je praviti razne kombinacije.

Strategic map je nasminkaniji i daleko bolji od prethodnika.
U igri postoje 2 vrste kamere. Moguce je aktivirati kameru da prati
jedinice. Zum, rotacija su uradjeni odlicno.

Mislim da igra ima veliki potencijal u multipl.
Sa toliko kombinacija bice strasno zanimljiva.
Poredjenja radi, igrao sam kod drugara AOE i sve to jako lepo izgleda,
ali posle ovoga deluje jako smesno.

Ja sam odlepio na igru. Prica, atmosfera. Ma sve je uradjeno strava, sto i necudi kada je lik napravio Alphu C.
Igra ide na jedan DVD. Mislim da cu kupiti original, cim se pojavi kod nas.

Šta? Kad je to izašlo?Doktor koju grafičku imaš?
Ovo bi trebao biti odličan i jedinstven RTS. Osim što ima elemenata iz nekih drugih igara, navodno će biti prisutni elementi čak i iz drugih žanrova.

Još s ovakvom grafikom!

Prilozi

• 700_screen1.jpg
    700_screen1.jpg
    190.5 KB · Pregleda: 84
  • 700_screen3.jpg
    700_screen3.jpg
    160.2 KB · Pregleda: 77
Poslednja izmena:
starac je napisao(la):
Šta? Kad je to izašlo?Doktor koju grafičku imaš?
Ovo bi trebao biti odličan i jedinstven RTS. Osim što ima elemenata iz nekih drugih igara, navodno će biti prisutni elementi čak i iz drugih žanrova.

Još s ovakvom grafikom!

Pa ja sam je juce uzeo, a izasla je pre nedelju dana.
Odlicna igra. Retardi sa Game spota su dali ocenu 7.6.
Kakvi su to nooberi, lelee. A i retko kad idem na taj *****i Game spot. Dok ne uzmem igru u ruke i ne probam, nista.
Ja sam voleo Rise of Nation, a ovo je daleko iznad, graficki i idejno.
Odlicne mape, gradjevine. Ima onih fora sa dirizablom. Potrpas armiju, pa preko klanca i srusenih mostova u desant. Ili odlicna podrska u vidu mehanickih paukova, pobacam mrezu na protivnicke jedinice i stopiram ih za 5 sec, dok heroji iz vazduha pune. Kampanja za sada deluje lako, igram na normal, ali je ona tu samo da isprica pricu o sve tri rase i da se vidi ko sta moze i kakva je mehanika igre. Ma, ceo look je strava.

Komp:

AMD Athlon 64 3200+ Venice, 1GB DDR Geil, Sapphire x1600pro 512 ddr

Podesio sam prvo na 1024x768 i sva ostala podesavanja na highest i onda se sve vuklo i nije mi tu nesto stimalo, pa sam promenio na 1280x1024, sva podesavanja na normal i onda sam progledao i sve izgleda extra, a pri tom sve lepo ide. Postoji neko podesavanje za svetlo koje sam iskljucio, jer mnogo opterecuje graficku.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno