Šta je novo?

RIP LanParty

Auuuuu....

Šteta.

Al' ce nam zauvek ostati u srcima ;)

Meni cak i u ormaru - jedna nF4 Ultra-D je sacuvana od zaborava :)

Zar čelnici nisu demantovali pređašnje spekulacije slične prirode, ne tako davno? ( Ako se ne varam, postojao je članak o mogućem povlačenju LANParty divizije. )

Šteta, zaista. :(

Bio RIP LanParty ili ne, nesto lose se desava u DFIju.:S:

:bottle:

E j*b* ga greota. E sada ću da vozim moju DFI sa još većom poštovanjem.

Ova kriza je ipak ostavila veće posledice na celokupnu svetsku scenu. IT scena je pored DFi izgubila i BFG... Situacija se ne popravlja, samo nama naši "stručnjaci" prognoziraju privredni napredak. :facepalm:

Zar čelnici nisu demantovali pređašnje spekulacije slične prirode, ne tako davno? ( Ako se ne varam, postojao je članak o mogućem povlačenju LANParty divizije. )

Šteta, zaista. :(

Tačno tako. Demant je stigao baš od DFI-a i jasno su naglasili da su oni tu da ostanu. Tako se šuškalo i za pokojni Abit i na kraju se, na žalost, ispostavilo da je vest tačna. Oscar Wu baš nema sreće. Šteta za DFI.

Moja najbolja kupovina ikad.

R.I.P :S:

Po meni tu nema nista u stilu auuuu i steta. DFI vec neko veme, 2-3 godine nije u stanju da napravi "najbolju" OC plocu, a to je karta na koju su pre 6-7 godina igrali i gde su stvarno bili najbolji. Zadnjih 2 godine njihove ploce tesko dostizu i ASUS i Gigabyte, a cenom su skuplje. Jednostavno ne zivi se od stare slave. Sto se mene tice neka i nestanu. Ovakvi kakvi su sada NIKOME ne trebaju. sami su sebe doveli neradom u ovu situaciju.

Poslednja izmena:
Mislim da ploče nebi bile ovo što su danas bez DFI-ja . Sada se ploča ceni po tome koliko stabilno ide pod overklokom a nekad je to bilo koliko stabilno radi sa kojim procesorom . Suština je da sad i intel nekada ljuti protivnik overkloka ima opciju automatskog dizanja takta . Dfi je ove želje kupaca davno prepoznao i pretvorio ih u ploče koje su bile i ostale sinonim kvaliteta i dobrih perfomansi . Ja mislim da je njihov odlazak sa scene gubitak za sve nas koji ne kupujemo gotove konfiguracije da bi uživali u odabiru svake komponente .

ABIT je ipak to cinio pre njih... pa je DFI posle preuzeo tu ulogu.
Ali dobro, da kazemo da su isli rame uz rame ;)

Jel pise to negde zvanicno?
Procitao tekst i sve je rekla-kazala.

Ne kazem da li jeste tako ili nije, ali tekst je cisto rekla-kazala.

Dokaz 1: covek kome nije posao da komentarise nije dao komentar osobi koja je usla neovlasceno u zgradu:
"After convincing the guard at the front door with a business card I was pointed to the lift and told to go to the third floor. Here I introduced myself to the nice lady at reception who brought out a gentleman from sales to talk to me.

The gentleman we spoke to was distinctly uncomfortable talking to us about LANParty products so we decided not to publish his name here. We've also corrected the responses for the sake of grammatical accuracy in the article, but here's how the conversation transpired:

BT: What new LANParty products will you have in the future?

DFI: I cannot comment, it's not for me to say.

BT: What's not for you to say?

DFI: I'm sorry, it's not my job."
...

Dokaz 2 ime i prezime izvora dokaza je "some other people":
"I finally contacted some other people associated/previously associated with DFI's LANParty group in Taipei, and arranged several meetings during Computex. Today, we finally got our answer: DFI told its LANParty team in 2009 there would be no more LANParty products. The division was losing money continually through 2009 and late in the year the sales team were told to clear their inventory before being moved to the far more profitable industrial division."

sve to sto si napisao, Jovane, stoji, ali cinjenica da je DFI propustio domaci sajam da predstavi bilo sta novo iz LP serije je najbolji pokazatelj da je sa istom gotovo!

Vrh Dno