Šta je novo?

RIP:EA kupio Bioware!!!

killbane

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2003
Poena
649
Na zalost evo kraja jos jedne ere u dosadasnjoj istoriji igara obelezene legendarnim izdanjima. Veoma bih zeleo da nisam u pravu ali bojim se da dosadasnji rad EA ne ostavlja mnogo sumnje za buducnost Bioware-a. A bas sam puno ocekivao od Dragon Age-a.
http://pc.ign.com/articles/826/826665p1.html
R.I.P Bioware

Poslednja izmena:
EA kao da pokusava da drzi monopol. Veoma mi je zao zbog bioware-a takodje. Ovo ce znaciti da ce i njih da :whip: da na svkih godinu dana izbace neoptimizovani port :S:

ma ko ih shisha nisu ni zasluzili nista bolje sa svojim majonez-light console only naslovima, pretpostavlja se da chim omanu sa jednim naslovom da ce ih EA rasformirati kao i mnoge pre njih (Westwood, Bullfrog, Maxis, Origin, Microprose ....)

mada opet njih je MS uzeo pod shapu i uslovio da izdaju samo za xkantu stvari, mozda ce pod EA biti drugachije, ali to opet ne daje nadu za povecanjem kvaliteta njihovih naslova... sve u svemu nista novo, oni odavno nisu PC developeri (ko zna sta se desava dragon age-om)

Sto se tice Dragon Age po poslednjim infrmacijama na njemu se uveliko radilo ali je Mass Effect bio u prvom planu pa se nije mnogo pricalo. Pre ovoga mogli smo se i nadati da ce nesto dobro izaci od njih posle EA nista dobro nece izaci i verovatno ce doziveti Westwood-ovu sudbinu

Ma koje zaljenje?!
Sto se mene tice Bioware se prodao jos odavno.

Poslednja izmena:
Ako sam ikada bio fan nekog developera (a jesam, dva puta), to je bio Bioware... ali nekada. Sada mi i nije toliko žao, ali neke stvari od njih se ne zaboravljaju.

I Blizzard :)

Mada, i oni su mogli da se prebace :D zamalo - posle propalog projekta SC:Ghost i pregovora sa MS-om oko MMO-a za konzole.
Holding position ! Incoming :D

Mislim stvarno EA oce da bude ko Micro$oft ali u entertaiment sferi, znaci sve drzi i totalni monopol, ma da je Bioware radio neku extra igru sada bi se malo zabrinuo, ali posto od tog Dragon Age malo se vidi, a Mass Efect je komercijala onda EA nema sta da zezne, drugo je bilo sa Westwood tamo su ljudi otisli pa je EA one koji su ostali spojila sa EA Pacific pa su onda napravili ono strasno komercijalono njesra posle kojeg je usledio skoro krah (mislim na C&C TW) C&C serijala , sad jos prave neki dodatak ali ako zeznu i to ... nista cudno EA je CRAP... koga ona uzme pod ruku to je samo beda i propast... a jos je taj CEO kako se vec zove, rekao da izlaze mnogo komplikovanih igara i da mnoge su teske za igranje tako da ce se, kao nesto baviti da prave jednostavne igre (CITAJ SIMS) ... zao mi je Bioware (Neverwinter im je pravo remek delo...).

Poslednja izmena:
Zadnji C&C uopste nije krah serijala, vec predstavlja vrlo dobru igru. Mislim da se preteruje, od svakog sledeceg nastavka neke igre se ocekuje remek-delo...

pa ako nesto treba da se ocekuje od svagog sledeceg ea naslova to je da bude remek delo jer se prethodni nastavci razlikuju po 5% sadrzaja

Nazad
Vrh Dno