Šta je novo?

Riknula 9800 pro ili ??

• Začetnik teme Začetnik teme proki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

proki

Čuven
Učlanjen(a)
22.10.2003
Poena
619
Sve je radilo ok (doduse u par navrata se javljalo ali nakon restarta se izgubi. ne verujem da je problem do drivera, a ventilator na GPU radi.Evo i slike. A kada udjem u Windows oko ikonica i misa javljaju se neznatne mrlje!

Prilozi

• Greska ili.webp
    Greska ili.webp
    107.9 KB · Pregleda: 108
Nek' mu je laka zemlja... Slicne ako ne i iste artefakte sam imao na mom 9700Pro AiW, prvo su se postepeno javljali artefakti i tackice u igrama da bi zatim ceo ekran u 2D-u skremblovo. Desavalo bi se da radi skoro ceo dan bez i jednog artefakta da bi sledeci dan pri bootu izbacio ekran kao sto je na slici sto si attachovo. Digao sam ruke od njega posle 5-6 dana.

Srecom garancija jos vazi. Sta sada uzeti od AGP kartice! Obzirom da nisam neki ekspert i ne OC-jem kartice, a voleo bih i da se igram. Predlog????

6600 gt je za nijansu bolja od 9800 pro.Ako vec uzimas novu onda uzmi nesto bolje( PowerColor X800GTO 256 MB GDDR3 / 256 bit AGP),recimo

za AGP nece nista bolje (novo) naci od 6600GT. X800GTO ja ne znam kad sam zadnji put video na stanju negde u AGP varijanti.

Alti,Cacak-neka proveri mozda ima,a mozda ce i da naruce po potrebi

Pa obzirom da sam je ovo vec druga radeon 9800 pro koja mi je riknula, ne usudjujem se da je kupim u drugom gradu obzirom da je ovaj prodavac veoma susretljiv, pa mi je danas kada sam mu vrati graficku dao da se sluzim sa 9550 dok ne stigne 6600gt.

ma te 9800 se sve pregrevaju (iliti: greju se ko lude) i na kraju riknu. Pitaj bilo kog prodavca hardwera/servisera koliko ih je riknulo sa istim simptomima kao tvoja.

Pa cim su kod mene za 6 meseci otisle dve- mogu misliti. Nego muci me nesto drugo on ima samo kartice marke CLUB, da li je bas tolika razlika izmedju te i leadtekove ili kako se vec pise LITEK

LITEK ??? :zgran: WTF ?! :zgran: Leadtek se pise ! Nije ni Club los, ako nista drugo uvozi ga se podosta pa za garanciju nije frka, a nije ni za Leadtek

Imam slican problemcic,pa da ne otvaram duplu temu...
Rec je isto o Radeon 9800 PRO,ICQ,stara oko 1,5 god,nikad O/C,normalno radila,samo se ugasio monitor i-nikad vise!
Zanimljivo mi je da se kartici,kada je u kompu greje memorija i radi ventilator,ali naravno nece ni da mrdne.Sad pitam za savet-vredi li ista da pokusa,eventualna popravka ili samo da se baci?
Thnx :crash:

Poslednja izmena:
Silversurfer je napisao(la):
Imam slican problemcic,pa da ne otvaram duplu temu...
Rec je isto o Radeon 9800 PRO,ICQ,stara oko 1,5 god,nikad O/C,normalno radila,samo se ugasio monitor i-nikad vise!
Zanimljivo mi je da se kartici,kada je u kompu greje memorija i radi ventilator,ali naravno nece ni da mrdne.Sad pitam za savet-vredi li ista da pokusa,eventualna popravka ili samo da se baci?
Thnx :crash:

Isti simptom se desio i mojoj.
R.I.P

Pa dobro ipak je zez baciti tek tako 90-tak evra (verujem da je tu negde). Treba nesto probati ako te nebi mnogo kostalo neko ko se time bavi da bar ustanovi sta je crklo!

Nazad
Vrh Dno