Šta je novo?

Riddick problem?

Universe

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2004
Poena
695
Igram ovih dana ponovo, posle duže vremena Chronicle of Riddick (PC verziju) i jedna stvar me tu muči, a ne sećam se ni da li sam ranije ovo primetio.
Dakle u pitanju je nivo Mining Core, mesto gde Ridik upoznaje Jaggera Valance-a, čoveka sa kojim bi treblo zajedno da pobegne iz zatvora, u daljem toku igre.
Nakon što mu donesem njegov paket koji je u sobi ispunjenoj gasom, Jagger me šalje nazad u Tower 19 da uzmem eksploziv kojim ću kasnije napraviti diverziju itd.
E, u tom povratku sam naleteo na jedan segment koji niko ne opisuje, bar ne u onih nekoliko najvećih walkthrough tekstova koje sam pokupio na netu.
Kada iskoristim onaj lift što prevozi sanduke i popnem se na najviši nivo, uđem u ventilacione cevi stižem do mesta gde postoji još jedan šaht odozgo koji vodi u veliki lift i odatle onda nastavljam igru dalje.
Međutim, ako to ne uradim, već nastavim onim cevima dalje, dolazim do jedne sekcije sa par spojenih prostorija i dva stražara na čijem kraju se nalaze vrata sa panelom koja se otvaraju određenim kodom.
Odatle se može još jednim spletom cevi stići u neku prostoriju gde je jedan stražar pored velikih duplih ventilacionih propelera.
Kada sredim i njega i isključim struju, mogu se tim propelerima spustiti opet u tunel koji je u blizini one početne lokacije sa velikim liftom odakle sam došao u Mining Core nivo i to je to.
Mora biti da sam negde nešto propustio, a baš me zanima kako doći do koda za ona pomenuta vrata i ima li ova deonica ikakvu drugu svrhu.
Da pomenem da sam završio sve druge side questove, među kojima i ovaj iz Mining Core nivoa, kada dođem preko polomljene vent cevi do skrivene sobe gde je jedan stražar i zatvorenik Valya od koga dobijam kod za njegovo spremište u onoj velikoj početnoj dvorani na samom izlasku iz lifta u Mining Core.
Jedino ostaje nejasno ovo što sam pomenuo, i baš mi je čudno da se ne pominje ni u obimnim FAQ tekstovima, kao da taj segment i ne postoji.
Eto ako se neko seća, možda zna gde sam omanuo.

Poslednja izmena:
ja sam naleteo na ista vrata na identican nacin...i nisam uspeo da nadjem foru da ih otvorim...mislim da su taj deo ostavili tek da ne bude skroz linearan nivo.Mada jes' cudno...

Vrh Dno