Šta je novo?

Richard Burns Rally! [split iz stare teme, novi mod]

klesk123

Slavan
Učlanjen(a)
26.02.2007
Poena
319
Nove staze :banana:
http://www.bhmotorsports.com/board/viewforum.php?f=99

[YOUTUBE]8KCRZZeWVQE[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]ToIqJuy8A1I[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]qI8qwZdjSCg[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]eSbeHUlJ4Gk[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]p8u_Js-Qs-E[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]FhtUyhbKw7Q[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]eR4I9k1_VY8[/YOUTUBE]

Poslednja izmena od urednika:
Au, dosao je i taj dan a :) Sjajno su uradili, ovo je radjeno koliko vidim po uzoru na prave ceske reli staze? Za prvi snimak sam se najezio, izgleda kao pravi!, kolorit se savrseno slaze sa realnim, kao kad gledas na Youtube prave snimke :)

Poslednja izmena:
Mod

... .pa, mozhda ce od sledece godine, kad dokusure WRC, ljudi pocheti da rade na modovanju ove igre.. chisto sentimentalnosti radi..

Crysis ima lepe texture visoke rezolucije a RBR ima podrsku za takve teksture, mada one ipak nisu u igri verovatno zbog performansi hardvera iz 2004.
Jedan takav mod bi vratio sjaj RBR-u, jedino sto mozda nije u redu krasti texture iz jedne igre i ubacivati u drugu.
Nadam se da ovde ima neko iskusniji ko bi mogao da pomogne...

screen012.jpg

crysis_010.jpg

Finland_2006_SWRT__Custom_.jpg

Ne znam odakle ti to, da moze samo tako da se kopiraju teksture, to bi bio neki frankenstajn.

Mislim da bi izgledalo dobro, samo sto RBR ima problem sa AA i AF sto znaci da bi promene bile tesko uocljive i daleko od Crysis-a... Ako bi nekako uspeli da srede taj bug onda bi ovaj mod imao neku perspektivu...

Cek bre, jel ova poslednja slika iz tog moda, ili prava?

ne vidim gde ima tih novih staza za skidanje?
lol, sada sam posle 2.5 godine odvezao Japan za 8min koji sam ranije vozio za 5min :d koliko bi mi sati trebalo da se vratim u staru formu :S:

Igra li ko ovo? :)

Ako vas ne mrzi, neko da se javi na pp jer nikada nisam modovao rbr a poslednji put sam ozbiljno igrao ovu igru pre 6,7 godina :d tako da sam ispao iz fazona.

Aj, imam par pitanja ali ce me kazniti administracija ako ih ovde postavim :D

Skorije sam bio instalirao ponovo sa sve modovima, a inace evo ga najnoviji RSRBR 2012, a uputstvo za njegovu instalaciju i car packove je ovde. To ti je u sustini sve sto treba da instaliras, mada da te unapred pripremim da se instalacija svih car packova i staza razvuce na 20+gb. :D

Hvala :)

20+ gb.. au.. pa to onda ne ide na C particiju, nemam 7Gb od 100Gb tu :D

Posle 100 godina se setih da instaliram RBR i ovaj mod.

Naravno, prvo sam hteo malo da odvozam standardni rbr ali sam popio bsod i odmah guglao i video da je to realnost na win7.. sad sam samo preleto preko linkova koje je gdim m postavio i vidim da ima resenje.. smaranje najgore.

Vrh Dno