Šta je novo?

Richard Burns Rally problem

chif

Čuven
Učlanjen(a)
20.03.2003
Poena
609
uzeo sam richard-ov reli i imam sledeci problem, kada startujem igru, prodje intro i onda se sve prekine i kaze mi...

ERROR LOADING HedgeHog
error creating pixel shader
pixelShaders/General/CarGlassInternal.pso

meni to pisalo dok mx440 nisam zamenio za noviju kartu (R9200)

mislis da je do kartice? ja imam neku asusovu mx440...

Sigurno je do kartice. Imao GF 440 MX ne radi, stavio FX 5600 radi. Imao sam istu poruku kao ti posle intro-a.

Pozdrav

koju karticu da kupim? fx5...? koja je dobra, a da nije preskupa. cena da bude izmedju 100-150 evra...

Definitivno 9600 Pro ona ti je oko 110 eura i imas da pocines sa njom ;)
Pozdrav...

a recite mi kakva je igra, richard barns rally? cuo sam da je glupo igrati na tastaturi. kakva je u odnosu na CMR4?

pozdrav

chif je napisao(la):
a recite mi kakva je igra, richard barns rally? cuo sam da je glupo igrati na tastaturi. kakva je u odnosu na CMR4?

pozdrav
Pazi ovako, ja sam svoje rekao, mnogi ljudi su svoje rekli, potrebno je samo da pročitaš već napisano. Isto tako, znam da je lakše pročitati šta drugi misle (ne može na tastaturi i ostale gluposti) nego sam probabati i doneti zaključak, a da li je pametnije, nije sigurno...

chif je napisao(la):

pozdrav

U principu ako si zaljubljenik u takve igre,bilo koju od njih je glupo igrati na tastaturi.
RBR je jedna od voznji koje se najteze voze na tastaturi,a osecaj voznje sa volanom je skoro perfektan,totalno suprotno od CMR serijala.
Igra je jako teska i zahtevna,trazi dosta vremena i vezbanja,cak i za iskusnije vozace

odluka je pala, posto jedino i igram vozacke igre, odlucio sam da kupim jos 512 MB DDRAMA, novu graficku (mislim da ce to biti ati radon 9600 xt) i volan (tu jos nisam siguran koji, ali neki sa force feedbacko-om sigurno).
inace, igrao sam dosta kolina i na nekoj tabeli (collin ligue) sam 34. tako da mislimda ce mi ova igra biti bas lepi izazov. samo me zanima da li mi je neophodan sevice pack 2 i neka posebna zvucna karta (imam ac97)?

Ma jok. Ja SP1 i zvučna integrisana i radi OK. Preporuka za volan LOGITECH s FF. Onaj crveno crni nikako žuti !!! Pozdrav

odluka je pala , uzecu Logitech Momo Racing Force Feedback Wheel

Chif ti si vec 4-ti koji hoce da kupi Momo Force,ajde da se dogovorimo da potrazimo zajedno negde i dobijemo popust na vise komada

U read me fajlu lepo pise da MX4xx nije kompatibilan sa igrom, kao i gomila drugih ne dx8 karti.

M

Nazad
Vrh Dno