Šta je novo?

Richard Burns Rally (2)

omnik

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
855
Izasao je dvominutni trailer iz igre: http://www.gamershell.com/download_5025.shtml

Ajde drajveru i ostali skidajte pa prenesite utiske. Ja licno ovo smatram jedinom voznjom koja moze RM da skine sa trona. Bar u 2004toj...

BTW. Oficijalni sajt je http://www.richardburnsrally.com/

Jedva cekam da se ovo pojavi!!! cheers

nemanjas je napisao(la):
Nista spektakularno.

Jel si ti video trailer ili pricas napamet? Ako mislis na slicice, pa grafika je ok, vazno da je u sluzbi fizike :). Definitivno ovo nije za ljubitelje NFS serijala :beat:

Brate omnik kako iz trejlera možeš da provališ kakava je fizika. I zašto ljudi koji gotive NFS moraju automatski da nemaju pojma o kao nekim simulacijama relija na kompu...

malo off topic: kakvo je mishljenje profi vozacha o toca race driver-u?

vudu_dva je napisao(la):
malo off topic: kakvo je mishljenje profi vozacha o toca race driver-u?

Ne treba biti nikakav profi, sasvim obican vozac moza da kaza da ono nema veze sa zivotom.

...sto je Codemasters i posredno priznao, i sprema "osvetu" u vidu TOCA Race Driver-a 2 - u najavama izrazito naglasavaju i obecavaju ozbiljnu simulaciju sa dosada nevidjenom fizikom ( ? )...daj Boze da se makar malo od toga i ostvari, ma barem da se vrate na nivo stare TOCA 2 koja je bila vrlo pristojna voznja.

drapin je napisao(la):
...

Ne treba biti nikakav profi, sasvim obican vozac moza da kaza da ono nema veze sa zivotom.

...sto je Codemasters i posredno priznao, i sprema "osvetu" u vidu TOCA Race Driver-a 2 - u najavama izrazito naglasavaju i obecavaju ozbiljnu simulaciju sa dosada nevidjenom fizikom ( ? )...daj Boze da se makar malo od toga i ostvari, ma barem da se vrate na nivo stare TOCA 2 koja je bila vrlo pristojna voznja.

E dobra stara TOCA...Strasni automobili....velike borbe.....jedino grafika sux :( ........ cheers

Bane® je napisao(la):
Brate omnik kako iz trejlera možeš da provališ kakava je fizika. I zašto ljudi koji gotive NFS moraju automatski da nemaju pojma o kao nekim simulacijama relija na kompu...

Pa ja nisam ni gledao trejler, nego sam mislio da se coveku nije svidela grafika pa odma misli da ce igra biti krs :). Zna se koji je jedini kvalitet NFS-a :D

omnik je napisao(la):
...
Pa ja nisam ni gledao trejler, nego sam mislio da se coveku nije svidela grafika pa odma misli da ce igra biti krs :). Zna se koji je jedini kvalitet NFS-a :D

Aman, gledao sam trailer. Cekam demo pa cu da kazem sta mislim, ali mi se cini da ce i ovi da podbace sa NIKAD_DO_SAD_VIDJENOM_FIZIKOM.

Jedino pozitivno je to sto su u igri vozili Imprezu!

Je li nemanja, pitanje, jel te proshla volja za LFS s1..... ;P

septimus je napisao(la):
Je li nemanja, pitanje, jel te proshla volja za LFS s1..... ;P

Nikad :)

Pre neki dan objavljena lista poboljsanja koja ce sigurno biti prisutna u S2. REALNO modelovana dva tipa ogibljenja (MekFerson i MultiLink) i jos neke daunfors igre sa spojlerima. Uostalom detaljnije na www.liveforspeed.com

Vrh Dno