Šta je novo?

Kućna multimedija RGB LED traka za TCL televizor

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

ondemand

Poštovan
Učlanjen(a)
23.12.2014
Poena
80
Imate li preporuku za RGB LED (IR/BT/WIFI) traku za TCL C715? Ili makar primer neki koja bi mogla da ide, neke smernice šta da gledam...?

Gledam sad ima gomila modela tih LED traka sa raznim čipovima, kontrolerima... iskreno što više gledam manje razumem. U suštini, vidim da ima USB trake koje idu u USB u TV. E sad, C715 ima 2 USB porta od 5V/0.5A pa me brine da li mogu baš sve USB trake ili samo do određene dužine. Hvala :)

Imate li preporuku za RGB LED (IR/BT/WIFI) traku za TCL C715? Ili makar primer neki koja bi mogla da ide, neke smernice šta da gledam...?

Gledam sad ima gomila modela tih LED traka sa raznim čipovima, kontrolerima... iskreno što više gledam manje razumem. U suštini, vidim da ima USB trake koje idu u USB u TV. E sad, C715 ima 2 USB porta od 5V/0.5A pa me brine da li mogu baš sve USB trake ili samo do određene dužine. Hvala :)
Imam 55C715 TV kupio sam traku na KP i vec vise od godinu dana radi bez problema (tipa nekih 1500 - 2000 din), bitno je samo da uzmes traku za tv koja radi na 5v i to je to.

Ja sam kupio na limundu od člana istros. 3 metra LED sa 60 dioda i onom zaštitm od spoljnjih uticaja (plastifikacija), doljinski, bilo 900din... Stigle upakovane u kutiju, ne u kesi kao uobičajene kineske LED trake. I dan danas rade kao zmaj...

P.S. ne znam da li čovek i dalje prodaje.

Ja sam bio uzeo u Lidl, mozda ima vise od godinu dana. Stavio na 55"C715 i 37"LG.

Prilozi

• Screenshot_20221031_094522.jpg
    Screenshot_20221031_094522.jpg
    293.5 KB · Pregleda: 30
Ovi su najbolji, samo nisam gledao mogu li da se nađu (ili naruče) u Srbiji.

Takodje imam Lidl na vise TV i super su... Prednost je velika sto imas 3 godine garancije bez pogovora, odneses na kasu i vrate ti pare...

Nazad
Vrh Dno