Šta je novo?

rfactor pomoc ako mozhe

disco_killa

Čuven
Učlanjen(a)
04.01.2004
Poena
620
Pozdrav,

ako mogu da zamolim nekoga ko je voljan da posalje settingse za rfactor , kupio sam sestricu wheel na poklon, a on hoce da ga proba odmah , ali nikako mi ne ide da namestim neka normalna setovanja .

nemam uopste iskustva sa trkama a kamlo sa volanom :) pa ako nekog ne mrzi da mi posalje bio bih puno zahvalan . video sam da mogu da se loaduju setovanja .

volan je : Logitech Formula Vibration PC

hvala

Podesi levo, desno, kocnicu, gas, neutral, kvacilo, limiter(verovatno je uljucen non-stop), menjanje brzina na trigere pozadi i to je to. :) Podrazumeva se da si prethodno instalirao driver za volan i kalibrisao ga.

Evo Rajke i ja imamo podosta iskustva sa setovanjem volana, samo reci sta te konkretno muci. :)

U samoj igri podesi ovo sro je Raje napisao a u device properties podesi kao na slici.

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    34.6 KB · Pregleda: 52
Bash ce sa vibration volanom da podesi na 270c. :p
Kod mene je skroz suprotno, spring i damper efekti su na 0, ffb je na 100 i centering spring je 0 ali chekiran. Mada opet, sta god podesio nije to to, ipak je non-ffb volan u pitanju.

P.S. Vukmir? :)

hvala svima, snasli smo se nekako da moze tu i tamo da vozi :) ako se navuce i to , eto mene sa detaljima kako i sta namestiti :)

Vrh Dno