Šta je novo?

rFactor 2009 mod

= IGY =

Slavan
Učlanjen(a)
31.07.2006
Poena
465
Evo igram vec danima EA F1 2002 sa drustvom preko hamachia i imamo dosta problema sa igrom. Izbacuje na desktop sa vremena na vreme,nece nekad da se join-uje itd. Elem svi imamo novije windowse a igra je predvdjena bila za 98/xp pa smo odlucili da se resimo muka.

Prvi put sam danas snimio rFactor i zanima me koji mod mi predlazete da skinem za sezonu 2009. Ili mozda ako nema ni jedan da valja da skidam za sezonu 2008.

Samo da napomenem da sam skinuo F1 2009 WCP mod i snimio ga ali imam sledece probleme:

Imam problem sa stazama. Ne znam gde su sve staze formule 1!
Pisu neka imena nedaj boze jedva sam uspeo da nadjem Monzu pod Brazil pa nesto Italy Grand prix???
Takodje za tu istu koju sam nasao ne mogu da izadjem iz boksa. Kada oni zavrse meni se bolid zapuca uvek u neki beli auto sto stoji ispred jer komp sam vozi.
Da li je moguce da se ispravi ova greska a da se negasi pit line assistent?

Sve u svemu ako mi predlazete neki drugi mod ili pomoc u vezi ovog sto sam snimio bi mi dobro dosla.

Hvala u napred. :wave:

Poslednja izmena:
Prvi put sam danas snimio rFactor i zanima me koji mod mi predlazete da skinem za sezonu 2009.

Zaobidji 2009 modove, ochajno su odradjeni u svakom smislu. Od nepreciznosti samog izgleda bolida, do arkadne fizike sa kojom si brzi oko 10 sec. u odnosu na RL. Zvuk takodje nije adekvatan, stavili V10 zvukove iz 1997 mod-a... tako je bar u F1RL 2009.

Ili mozda ako nema ni jedan da valja da skidam za sezonu 2008.

FSONE 2008 v1.0b je skroz OK. Takodje predlazem i sledece modove:

CTDP 2005 i 2006
MMG 2007
GP79
F1 1988
F1 1985 Beta

Imam problem sa stazama. Ne znam gde su sve staze formule 1!

Moraces naknadno da ih skidas, vecinu ih mozes naci na www.rfactorcentral.com

Pisu neka imena nedaj boze jedva sam uspeo da nadjem Monzu pod Brazil pa nesto Italy Grand prix???

Brazil? :D Mislis Brianza valjda. :d Nemaju licencu za imena staza pa su stavljena fake imena, tako je recimo Nurburgring imenovan kao Neurburgring. :)

Takodje za tu istu koju sam nasao ne mogu da izadjem iz boksa. Kada oni zavrse meni se bolid zapuca uvek u neki beli auto sto stoji ispred jer komp sam vozi.Da li je moguce da se ispravi ova greska a da se negasi pit line assistent?

Zakuca se u Safety Car, to je greshka do moda. Verovatno nisu ni obracali paznnju na to jer vecina vozi sa pit assistence na Off.

Sve u svemu ako mi predlazete neki drugi mod ili pomoc u vezi ovog sto sam snimio bi mi dobro dosla.

Za mesec-dva treba da izadje FSONE 2009. Takodje i LMT 2009 je najavljen, ali samo kao demo (mod je namenjen za "profi" ligashko takmichenje).

LMT2009:

[YOUTUBE]soql_R04Bhg[/YOUTUBE][YOUTUBE]q5ew3KnnsAo[/YOUTUBE][YOUTUBE]5ZW58zbBJ9g[/YOUTUBE]

Vidis recimo, Monza sa prvog snimka je drugachija (precizniji layout + updateovane texture) od one default iz igre. Nazalost jos uvek nije dostupna za DL.

Hvala u napred. :wave:

Nema na cemu. :D

Poslednja izmena:
A rFactor se besplatno igra preko neta ili govorite o hamachi igri? Ako nije besplatan koliko koshta?

A rFactor se besplatno igra preko neta ili govorite o hamachi igri? Ako nije besplatan koliko koshta?

Naravno da nije besplatan (modovi, staze i razni dodaci su besplatni), ali svejedno i sa "narodnom" verzijom mozes online (to je verovatno jedan od razloga sto je mega popularan :D). Samo kliknes na Connect/Join i voila! :wave:

Poslednja izmena:
Hvala svima na pomoci snimio sam mod F1RL 2009.
Sve je u radu samo imam jedno pitanje.

Kako kada kreiram igru u lan-u ili net sve jedno. Da promenim duzinu trajanja kvalifikacija?
Ovako traju cini mi se 9min da li postoji mogucnos da se to smanji?

Poslednja izmena:
Dizhi igru preko dedicated configa, tu imas sva podeshavanja. Ili mozes jednostavno tu da podesish vreme practice-a/quali-a, potvrdish, pa dignes server direktno iz igre.

Dizhi igru preko dedicated configa, tu imas sva podeshavanja. Ili mozes jednostavno tu da podesish vreme practice-a/quali-a, potvrdish, pa dignes server direktno iz igre.

Evo namestio sam dedicated 4min kvalifikacije i stvarno sada kada kreiram u igri je tako.
Ali imam problem sto je on zapamtio i 10 krugova trke i sada kako god ja promenim u igri kada kreiram i dalje se vozi 10!

Sta da radim? :S:

Poslednja izmena:
Promeni kao sto si stavio i za quali.

Pa da ali sta sad svaki put moram da pokrecem dedicated pa da ga gasim da bi kreirao lan?
Mogu ja nekako da namestim da sada ponovo pamti podesavanja iz igre a ne sa dedicated? :trust:

Poslednja izmena:
Mislim da mora tako, nisam siguran. Zar to predstavlja neki problem? :) Minut posla da ispodeshavash sve to...

Mislim da mora tako, nisam siguran. Zar to predstavlja neki problem? :) Minut posla da ispodeshavash sve to...

Uspeo sam da promenim. Trebao samo umesti dedicated da se pokrene multiplayer ini fajl i tamo upisem minuta koliko ocu za kvalifikacija.

Nego jel ima neko formula setup za Italiju? :wave:

Nazad
Vrh Dno