= IGY =
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.07.2006
- Poena
- 465
Evo igram vec danima EA F1 2002 sa drustvom preko hamachia i imamo dosta problema sa igrom. Izbacuje na desktop sa vremena na vreme,nece nekad da se join-uje itd. Elem svi imamo novije windowse a igra je predvdjena bila za 98/xp pa smo odlucili da se resimo muka.
Prvi put sam danas snimio rFactor i zanima me koji mod mi predlazete da skinem za sezonu 2009. Ili mozda ako nema ni jedan da valja da skidam za sezonu 2008.
Samo da napomenem da sam skinuo F1 2009 WCP mod i snimio ga ali imam sledece probleme:
Imam problem sa stazama. Ne znam gde su sve staze formule 1!
Pisu neka imena nedaj boze jedva sam uspeo da nadjem Monzu pod Brazil pa nesto Italy Grand prix???
Takodje za tu istu koju sam nasao ne mogu da izadjem iz boksa. Kada oni zavrse meni se bolid zapuca uvek u neki beli auto sto stoji ispred jer komp sam vozi.
Da li je moguce da se ispravi ova greska a da se negasi pit line assistent?
Sve u svemu ako mi predlazete neki drugi mod ili pomoc u vezi ovog sto sam snimio bi mi dobro dosla.
Hvala u napred. :wave:
Prvi put sam danas snimio rFactor i zanima me koji mod mi predlazete da skinem za sezonu 2009. Ili mozda ako nema ni jedan da valja da skidam za sezonu 2008.
Samo da napomenem da sam skinuo F1 2009 WCP mod i snimio ga ali imam sledece probleme:
Imam problem sa stazama. Ne znam gde su sve staze formule 1!
Pisu neka imena nedaj boze jedva sam uspeo da nadjem Monzu pod Brazil pa nesto Italy Grand prix???
Takodje za tu istu koju sam nasao ne mogu da izadjem iz boksa. Kada oni zavrse meni se bolid zapuca uvek u neki beli auto sto stoji ispred jer komp sam vozi.
Da li je moguce da se ispravi ova greska a da se negasi pit line assistent?
Sve u svemu ako mi predlazete neki drugi mod ili pomoc u vezi ovog sto sam snimio bi mi dobro dosla.
Hvala u napred. :wave:
Poslednja izmena: