Šta je novo?

Rezultat Club 3d 8500LE

Darko

Čuven
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
679
Dakle posle svih mogucih ( a i nemogucih) intervencija, nakon flashovanja na 1009 bios i sa svim sliderima na quality ( a ne na performance jer me zivciraju ruzne texture - ali naravno bez AA, bez smoothvisiona i ostalih "dodataka" ), je skoro 8500 markica.
Sliku cu da okacim u sledecem postu, kada je budem kompresovao...
Za par minuta.

Dakle evo obecane slike...
I naravno, special thanx goes to Jazza, and all the rest koji su mi pomogli da koliko toliko osposobim karticu...
BIOS radi sjajno; kartica je propevala, i makina leti. Sada mi je zao sto monitor ne moze da izvuce 1600x1200 ili vise, posto osecam da graficka moze mnogo, mnogo lepse i bolje od 1280x1024
:wave;
Thanx 2 U all

Sinak skidaj taj quality, jer se kvalitet podesava u samoj igrici. Pa onda teraj taj mark pa da vidimo i kod tebe 10000 ili vise. Nemoj da ja dolazim u BG.

PS: Prepoznajem neke moje benchmarke tu zar ne ?

jazza je napisao(la):
Sinak skidaj taj quality, jer se kvalitet podesava u samoj igrici. Pa onda teraj taj mark pa da vidimo i kod tebe 10000 ili vise. Nemoj da ja dolazim u BG.

PS: Prepoznajem neke moje benchmarke tu zar ne ?

*Neke* :D
Sve, burazeru - SVE...cheers

Quality mi ne pada na pamet da skidam - znas li kolika je razlika kada koristis Aniso 16x i "nanizo" 1x? Ogromna. Probaj UT2003 ili Morrowind pa ces videti na sta mislim. Tako da necu da teram testove koji nisu merodavni;
A sta i ti falilo da skoknes do Bgd-a? Svratis malo na pivo cheers , kafu(D) , itd... ,)

Ma nema frke prvi put kada budem dolazio u BG ja i ti se vidimo. A ti slobodno probaj da skines sve detalje na ATi-ju pa ces da vidis kako ti onda izgleda 3Dmark, ako ti budes video razliku e onda ti svaka cast. A ako hoces da testiras Unreal T 2003 onda uzmi Hard Cop tester pa da vidis kako ce onda da ti ide. :beat:

Ako budem imao vremena, napravicu screen shotove sa aniso 16x i bez, pa cete videti razliku - texture su mutnije vec jako blizu...
A razlika se vidi i naravno na Code creatures-u... Bez aniso nisam video leptirice preko bare (na sredini testa, kod prvog kadra sa ribicama), a sa anizo se vide krilca... Obrati paznju!
,)

Ma to stoji Darko, ali to vazi samo ako se igras, a ovde je upitanju skor samo i nista vise... A kada se igras kuci onda guraj trpaj radi sta hoces:wave;

Pa dobro, zar nije fora da se ostavi skor "sve po defaultu"?
Malo je glupo ovako - mogu ja da isprogramiram driver da kompresuje texture na mikronske delove originala (nesto kao sto to radi SiS), pa da onda testiram sys... Ali to je varanje. To nije TO...
Ako cemo samo suvi skor da gledamo - sta ce mi to? Licna satisfakcija da imam *veci* ili, ne daj Boze *manji* :hump:
:D

Darko je napisao(la):
Pa dobro, zar nije fora da se ostavi skor "sve po defaultu"?
Malo je glupo ovako - mogu ja da isprogramiram driver da kompresuje texture na mikronske delove originala (nesto kao sto to radi SiS), pa da onda testiram sys... Ali to je varanje. To nije TO...
Ako cemo samo suvi skor da gledamo - sta ce mi to? Licna satisfakcija da imam *veci* ili, ne daj Boze *manji* :hump:
:D

U tome i jeste stvar da imas veci od komsijinog, a to nije varanje. Varanje bi bilo kada bi ti imao npr. 9700 i stavio mu bios od 8500 i onda poslao rezultate. A svi testiraju sa svim iskljucenim opcijama sto je sasvim normalna stvar. i cik usudi se i napisi drajvere za Ati-ja...:beat:

PS: Ako to uradis posalji i meni jedan tvoj primerak drajvera.

Nazad
Vrh Dno