petri
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.09.2000
- Poena
- 619
upravo tako... ubacim prazan disk, krenem da rezem DAO pri brzini od 24x (mada se desava na svim brzinama, ustvari jednino nisam probao one niske, manje od 12x). Disk se lepo nareze u neru, zavrsi, prijavi successful... ok i izbaci mi disk
kada taj disk ponovo ubacim u uredjaj, na njemu jednostavno nema niceg! nema ni label-a, niti ima neki sadrzaj, a win prijavljuje da je prazan ali i da je pun. Nero ga takodje vidi kao praznog ali odbija da reze pod izgovorom da na disku nema dovoljno slobodnog mesta, tako nesto.. Pogledam povrsinu, ona je uredno izrezana (vide se tragovi gde je rezano).
Ploca je Abit BE7-RAID, nero je 5.5.10.7 a rezac je Sony CRX210E1
E da.. isto se desava i sa drugim medijima, probao sam dosta sorti.
U poslednje vreme je ovo prilicno frekventno, i ne pomaze ni format pa win na cisto i slicno...
pomoc ljudi!
kada taj disk ponovo ubacim u uredjaj, na njemu jednostavno nema niceg! nema ni label-a, niti ima neki sadrzaj, a win prijavljuje da je prazan ali i da je pun. Nero ga takodje vidi kao praznog ali odbija da reze pod izgovorom da na disku nema dovoljno slobodnog mesta, tako nesto.. Pogledam povrsinu, ona je uredno izrezana (vide se tragovi gde je rezano).
Ploca je Abit BE7-RAID, nero je 5.5.10.7 a rezac je Sony CRX210E1
E da.. isto se desava i sa drugim medijima, probao sam dosta sorti.
U poslednje vreme je ovo prilicno frekventno, i ne pomaze ni format pa win na cisto i slicno...
pomoc ljudi!