Šta je novo?

Rezanje i patchovanje igara za ps2

Igor90

Cenjen
Učlanjen(a)
20.11.2013
Poena
151
Pozdrav,vec dugo vremena nemogu da resim problem oko rezanja pojedinih igara za ps2.
Igre rezem preko imageburn-a na 2x tako sto prethodno patchujem iso fajl sa esr patcher-om i onda sledi rezanje i na taj nacin nema nikakvih problema sve radi ok.
Medjutim vecinu igara imam u drugim formatima mdf i mds,cue i bin,i onda nemogu da ih patchujem sa esr patcher-om jer samo patchuje iso format,a ukoliko se ne patchuje konzola ne prepoznaje format.
Zanima me kako prebaciti te formate mdf,bin u iso kako bih mogao da ih patchujem?
Imam neki program mdf to iso medjutim on uvek izbaci neki error,isto sam pokusao preko jednog tutorijala i kada sam sve uradio sony nije prepoznao format.
Da li neko ima ps2 i kako reasvate taj problem?

Pokusaj neki drugi program za konvertovanje u ISO a mozes i kombinaciju Deamon Tools-a i nekog programa za rezanje koji moze da napravi ISO, npr ImgBurn.

Ali kako to uraditi,koji postupak? Moze li neko da objasni?

ma skines neki poweriso ili magiciso i samo convert. nema nikakve filozofije

Pa jednostavno, ubacis taj mdf/mds u Daemon tools i onda ti ga komp tretira kao fizicki disk koji posle iz ImgBurna mozes da pretvoris u ISO opcijom "create image file from disc"

Imam od danas problem sa ps2. Konzola je cipovana i godinama su je klinci koristili bez I najmanjeg kiksa. Medjutim, danas mi se pri ukljucenju pojavilo nesto kao DMS4 disabled. Sta to znaci, moze li da se nekako otkloni. Pokusavao sam s paljenjem gasenjem, vadjenjem memorijske kartice i opet isto. Bio bih jako zahvalan ako neko nesto zna o ovom problemu

Nazad
Vrh Dno