pTomic je napisao(la):Pa ne bih se bas slozio sa tobom da je to isplativije.
1 DVD je 45 dinara, a 6 CD-ova je oko 100 dinara.
Matematika je jasna.![]()
Pallas je napisao(la):kao cd, kapaciteta 700/800mb, naravno preko cd-r uredjaja.
OptiPlex je napisao(la):Je li moguce da se na ovom forumu vodi rasprava o tome da li se dvd diskovi mogu rezati u cd snimacima do 700. megabajta ?
OptiPlex je napisao(la):Je li moguce da se na ovom forumu vodi rasprava o tome da li se dvd diskovi mogu rezati u cd snimacima do 700. megabajta ? :zgran:
Cemu li onda uopste sluzi forum :trust: i cemu nase diskusije...:smash:
Bane® je napisao(la):Možda je dobio šleper praznih DVDova iz kompenzacije za dva šlepera paprike...![]()
Cekaj, ti i dalje ozbiljno ne odustajes od takve ideje ili sta?Pallas je napisao(la):imao sam floppy na commodore 64 iako i na njemu sam koristio 1.2 mb diskete kao 350 kb ili tako nesto i sada mi ni megastar ne rade samo neke od 720 kb a verbatim cd diskovima kvalitet zavisi od serije. pokusacu sa starijim winoncd ili nero4, trebalo bi da moze da se nareze jer vecina opcija mora manuelno da se unese samo da ih nadjem jos![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari