Šta je novo?

Rezanje Bootabilnog CD-a

zilet

Čuven
Učlanjen(a)
22.01.2001
Poena
619
Imam WIn2k bootabilni CD i sad htedoh da ga prerezem s tim shto bih mu dodao SP2. E sad poshto kada pravi kopiju CD-a Nero finalizuje CD i ne moze na njega da se nihsta doreze. Napravio sam Image (koji je bio bootabilni) dodao na njega SP2 i to srezao i CD ne da nije bio butabilan(naravno rezao sam ga kao Butabilni pa kao Source birao Image, nego chak se sa njega nije mogao da ochita ni jedan fajl. ALi je bio zauzet tachno koliko je trebalo. E sad Nero mi je uvek prijavljivao da je CD Copyrighted pa je verovatno zbog toga ovo!?

E pa kako da dodam SP2 i da cd ostane butabilni i normalno chitljiv??

ako hoces win2k sa integrisanim SP2 (znaci instalirash ga i odma imash win2k sp2) javi se na [email protected] il se javni DKEE-u , od njega sam ga i ja prerezao(a mozes i sam da ga napravis uz pomoc uputstva datog u postu iznad, nego reko ako ti ne uspe .....)(D)

NERO je mnogo glup što se te opcije tiče, nemoguće je napraviti boot cd a da sesija ostane otvorena i da kasnije dodaješ koliko ti volja, on automatski zatvara disk posle snimanja. Postoji i opcija da na disk na kome ima još mesta snimiš boot CD ali onda NERO ne kreira reference ka ranijim snimanjima već prikazuje samo zadnju BOOT sesiju...totalno bez veze.
To što ti izbacuje info o Copyright-u nema veze, nije do toga sigurno...

Hvala na odgovorima posebno ciletu na detaljnom uputstvu..uspelo je sasvim super.. Ima da predjem na CDRwin:)))
mada je krshina..mislim ok je samo mi se interfejs ne svidja preterano ali ono:)

Hvala na linkovima takodje. Konacno sam napravio Win2000 koji meni odgovara!
HVALA

Nazad
Vrh Dno