Šta je novo?

Rezanje Audio cd-ova...

ZeeGerman

Čuven
Učlanjen(a)
05.01.2002
Poena
725
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D & DeepCool LS720 WH
Matična ploča
Gigabyte AORUS Elite AX ICE AMD B650
RAM
32GB Corsair Vengeance DDR5-6000 CL30
GPU
PowerColor 7800 XT Hellhound Spectral White
Storage
Samsung 980 PRO 1TB & 2x500GB SSDs
Zvuk
on board
PSU
THERMALTAKE Toughpower GF A3 Snow 850W
Kućište
Lian Li O11 Dynamic EVO RGB
Monitor
DELL 27" VA S2722DGM
Miš & tastatura
Logitech MX Master 3S & Genesis Thor 303
Ostale periferije
Synology DS 220+
Laptop
DELL Latitude 5410
Tablet
Samsung Galaxy Tab S7+
Mobilni telefon
Honor Magic6 Pro
Pametni uređaji
Usisivač!? Jesam učestvovao u diskusiji, ali baš da koristim tako nešto.... :D
Pristup internetu
  1. Optički internet
Da li je moguce rezati audio CD u multisession (ako sam dobro napisao)? Ako jeste, da li je ista procedura ili kako vec to funkcionishe?

Hvala.

ZeeGerman je napisao(la):
Da li je moguce rezati audio CD u multisession (ako sam dobro napisao)? Ako jeste, da li je ista procedura ili kako vec to funkcionishe?

Hvala.

Ja koristim WinOnCD i tamo pravis normalan disk. Dakle kazes pravi kompilaciju, onda lepo ubacis sa cdova koje pesme hoces da snimis i kod pocinjanja rezanja stavis create multisession CD. Ali taj cd ce moci da se cita jedino kod tebe u pisacu sve dok se ne zatvori.
Pozdrav!

Hvala.
?
Ako koristis Nero onda ne mozes da pises audio multisession.

Da, to sam i ja provalio pre par dana kada sam hteo da dopunim ortakov CD, tako ozbiljan program i ne podrzava tu opciju - jadno...

Amon_Ra je napisao(la):
Da, to sam i ja provalio pre par dana kada sam hteo da dopunim ortakov CD, tako ozbiljan program i ne podrzava tu opciju - jadno...

Hm, a skoro da me napljuju kad sam jedanput rekao da nero nije najbolji i da mu apsolutno parira WinOnCd (overburn, multisession audio....)

Pozdrav! ;)

Sve je moguće, ali audio cd plejeri sviraju samo prvu sesiju i ni makac dalje!

luka.l je napisao(la):
Hm, a skoro da me napljuju kad sam jedanput rekao da nero nije najbolji i da mu apsolutno parira WinOnCd (overburn, multisession audio....)

Pozdrav! ;)

Ja takodje najvishe volim da rezem sa Nerom, ali mi smeta sto ne podrzava ovu opciju. Ne znam da li taj WinOnCD ima onaj dodatni programcic koji proverava kako je cd narezan i sl.

Amon_Ra je napisao(la):
Ja takodje najvishe volim da rezem sa Nerom, ali mi smeta sto ne podrzava ovu opciju. Ne znam da li taj WinOnCD ima onaj dodatni programcic koji proverava kako je cd narezan i sl.

Ja koristim nesto stariju verziju WinOnCD-a (3.7) koju je pravio Ce-Quadrat. Ova nova koju je napravio (3.8) je takav shit pogotovo za 2k i xp. Uzas. Takve stvari su obicno posledica kupovine nekih firmi od strane nekih drugih koje se time nikad do sada nisu bavile. To je bio slucaj i sa ovom ocigledno posto ju je kupio neki REXIO ili tako nesto.

Pozdrav!

P.S. Nisam siguran za taj programcic. Pogledacu kasnije.

Nazad
Vrh Dno