Šta je novo?

rezanje 703Mb !?

Clamaran

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
Dobio sam Divx film na obicnom noname disku od 700MB, bez problema ga odgledao, medjutim imam problem sa prerezivanjem istog.
Naime, na taj disk je strpano cak 706MB, ne znam kako. Kad ostavim samo avi i titl fajlove dobijam 703MB koje moj Nero nikako ne moze da svari i nareze.
Easy CD Creator opusteno pocne da reze tih 703MB, medjutim disk uvek puca na negde oko 90%. Da li postoji resenje za ovak moj problem, u stvari mora da postoji cim je taj lik narezao 706MB!
U pitanju je Teac 4/4/32 i Smartbuy silver medij.

Moze li Nero da se *****e i da overburnira ovu kolicinu ili da koristim neki drugi softver?

U nero idi u file->preferences->expert features i stikliraj "enable overburn..." a vreme podesi na recimo 85-90min.

Clamaran: Nemoj da dupliras thread-ove (ovaj ovde i jedan obrisani u "Storage"-u)!

Ajd :)

IMHO:

Meni se čini da sve te serije snimača koji snimaju do 16x, ne mogu da pređu 702MB (ako ce biti lakše: 79:57.02 min:sec.frame respektivno). Ja imam Teac CD-R 55S dakle SCSI, koji toliko vidi iako mi je Nero namješten na 99 minuta. Jednostavno kao da je slijep na više od ovoga. A najviše što sam snimio bilo je 79:56.nešto, bez problema.

Čini mi se da je tako, ali nemoj me držati za riječ. Koliko se ja sjećam tada još nije bilo medija većih od 650MB, ali detaljnije ti može pomoći jedino Bane.

Pozdrav.

Laza je napisao(la):
U nero idi u file->preferences->expert features i stikliraj "enable overburn..." a vreme podesi na recimo 85-90min.

Naravno, probao sam (stavio na 90min) ali ipet nista nisam uradio!

Help?

Mani se corava posla... Uzmi Virtual Dub i "odseci" deo odjavne spice, (ili uvodne), jedno minut. Imam povremeno isti problem kao ti, i to je najkrace resenje, spica ti bas nije toliko bitna. Dakle, odseces taman toliko da film moze da stane na CD...

Nazad
Vrh Dno